Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic pokračují a nás čekají další uzavírky

Opravy jihočeských silnic jsou v plném proudu. Na některých se už pilně pracuje, na dalších se práce chystají. A kde je nyní potřeba počítat s dopravními omezeními?

  • Od 2. do 15.května bude z důvodů provádění rekonstrukce propustku probíhat uzavírka silnice III/17222. Jedná se o úsek za obcí Ohrazenice směrem na Tažovice na Strakonicku. Práce budou probíhat za částečné uzavírky komunikace při zachování volného průjezdního profilu v minimální šířce tří metrů.
     
  • Úplná uzavírka silnice III/1558 mezi obcemi Bošilec a Lhota. Doba trvání uzavírky je naplánována od 26. června do 6. července 2017. Objízdná trasa pro autobusy bude vedena po místní komunikaci z Dynína do Bošilce a opačně. Vzhledem k uzavírce bude dočasně bez náhrady zrušena zastávka Dynín, Lhota, rozc.
     
  • Od 28. dubna do 3. května 2017 se zcela uzavře průjezd silnicí III/00354 v Kamenné Ujezdu. Správa železniční a dopravní cesty, s.o. zde bude opravovat železniční přejezd. Po celou dobu úplné uzavírky bude lokalita, včetně všech komunikací, uzavírkou dotčených, řádně označena.
     
  • Úplná uzavírka také probíhá na silnici III/14317 Vrábče - Kroclov. Oprava silnice je zde naplánovaná od 27.dubna do 13. května 2017. Objízdné trasy jsou v místě uzavírky řádně značeny. V pracovní dny bude umožněn průjezd autobusům v čase 4:30 – 7:10 hodin a 17:30 – 18:30 hodin v úseku Kroclov - Vrábče a v čase 17:30 – 18:30 hodin v úseku Vrábče - Nová Hospoda. Pro dotčené spoje bude zrušena obsluha zastávky Vrábče, Kroclov. Spoje MHD č. 325007 obsluhující obec Vrábče budou ukončeny v zastávce Vrábče a budou bez náhrady dočasně zrušeny zastávky Vrábče, Kroclov, Boršov nad Vltavou, Jamné a Boršov nad Vltavou, Zahorčice.

Řada uzavírek čeká na řidiče také na Táborsku

  • Kvůli opravě mostu bude od 2. května do 31. července 2017 uzavřena silnice II/125 v Mladé Vožici. Autobusová dopravu bude vedena také po objízdné trase. Po dobu uzavírky budou bez náhrady zrušeny zastávky Vanišova ul., Koh-i-noor, Noskov a Bor. Zastávka Šebířov bude úpsunuta ca o 100m směrem na Vyšetice.
     
  • Oprava povrchu vozovky silnice III/1208 uzavře část vozovky až do osady Kamenná Lhota. Uzavírka potrvá od od 8. května do l7.  května 2017 Objízdná trasa bude v úseku označena.
     
  • Od 3. května do 12. května 2017 bude uzavřena také silnice III/ 12414 z důvodů opravy jejího povrchu. Jedná se o úsek v průtahu obcí Pohnání.
     
  • Od 5. května do 30. května 2017 bude mezi obcemi Rodná a Bradáčov probíhat úplná uzavírka silnice III/12421. Důvodem uzavření bude oprava povrchu silnice.
     
  • Obce Bradáčov se dotkne ještě další uzavírka.Tentokrát jde o silnici lll/12422 ve směru na Pojbuky. Uzavírka zde bude probíhat od 29. dubna do 17. května. Autobusovému spoji, který tímto místem v pracovní dny projíždí, bude průjezd umožněn. Objízdná trasa bude jinak v místě řádně značena.
     
  • V úseku mezi obcemi Malšice a Maršov probíhá oprava povrchu vozovky silnice Ill/13710. Z tohoto důvodu bude tento úsek zcela uzavřen až do 2. května 2017.

Tisková zpráva

Štítky silnice, Vrábče, oprava, Kroclov, Bošilec, Lhota, Dynín, Správa železniční dopravní cesty, okres Strakonice, Ohrazenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic pokračují a nás čekají další uzavírky  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.