Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: S uzavírkami se musí počítat i v listopadu

Ani s blížící se zimou neustanou stavební úpravy na jihočeských silnicích. Budějcká Drbna přináší aktuální přehled dalších úseků s dopravními omezeními.

  • V úseku Olší – Božejovice u nádraží probíhá na silnici II/122 a III/1226 úprava povrchu komunikace v délce 1,5 kilometru. Uzavírka potrvá do 5. listopadu. Průjezd bude povolen jen pravidelným autobusovým linkám.
  • Do úterý 30. října bude probíhat uzavření úseku silnice II/159 v Neznašově. Důvodem je oprava povrchu komunikace. Opravné práce budou probíhat i na dalším úseku této silnice, konkrétně v ulici Budějovická v Týně nad Vltavou. Uzavření tohoto úseku je plánováno do 11. listopadu. Objízdná trasa pro veškerou dopravu je vedena přes Týn nad Vltavou, Záluží, Temelín, Všeteč a Albrechtice.
  •  V Týně nad Vltavou zároveň v těchto dnech probíhá i částečná uzavírka silnice II/159 nad druhým kruhovým objezdem od Vltavy směr Tábor. S dopravním omezením musejí řidiči počítat do 14. listopadu.
  • Do 5. listopadu probíhá také částečná uzavírka silnice III/14539 v úseku rybník Vyšatov - Haklovy Dvory. Objízdná trasa je v celém úseku značena.
  • Až do 31. 3. 2018 probíhá v úseku Hodějovice - Třebonín kácení stromů související se stavbou dálnice D3. Na silnici III/15523, III/15532, III/15529, III/00354a bude vždy krátkodobě uzavřen jeden jízdní pruh podle aktuální potřeby. Doprava bude řízena kyvadlově.

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky doprava, uzavírky, rekonstrukce, objížďky, silnice, Drbna.cz, Týn nad Vltavou, Olše, Rotemberk, Božejovice, Temelín, Albrechtice, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: S uzavírkami se musí počítat i v listopadu  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.