Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Je mi pět a díky vám jsem šťastná!

Věřte tomu, nebo ne, ale je tomu tak. Je mi pět. Pět let. Pět let se vás snažím bavit a přinášet vám aktuální informace z našeho krásného města a dalších míst Jihočeského kraje. Před osmnácti sty a pětadvaceti dny jsem byla ráda, když jsem vás potěšila jednou zajímavou zprávou denně. Dnes jich za den vydám přibližně třináct.

Za tento posun děkuji především vám, moji milí čtenáři a milé čtenářky. Bez vás bych neměla motivaci rozšiřovat redakci o nové kolegy, budovat obchodní tým a vymýšlet nové rubriky. Jako každá ženská mám své mouchy a vím, že nejsem dokonalá. Takže je mi jasné, že jsem vás možná někdy naštvala, nebo rozesmutnila. Věřím však, že těch situací není tolik a spíše vás bavím a přináším vám zajímavé informace.

Od mého vzniku až doposud se snažím v našem okolí nacházet zajímavé lidi a popisovat jejich životní příběhy. Jistě mi dáte za pravdu, že jich máme kolem sebe celou řadu a já jsem na nás Budějčáky a Budějčandy náležitě pyšná. Pokud máte pocit, že jsem v těch pěti letech na někoho zapomněla, tak mi určitě napište a v následující pětiletce to napravím.

Pět let je už dostatečná doba na to, abych se mohla ohlédnout zpět k článkům, které mi až do dneška zůstaly vryty do paměti a srdce. Nenechám si je pro sebe a ode dneška až do 13. května vám každý den jeden připomenu. Pokud nechcete, aby vám unikly, dohledáte je na sociálních sítích pod hashtagem #tonejlepsizdrbny .

Pokud jste si položili otázku, jaký dárek mi dát k narozeninám, tak odpověď na ni je poměrně jednoduchá. Velkou radost mi uděláte, když se u mě registrujete jako registrovaný čtenář.
Registrovat se můžete zde.
Velmi brzy totiž představím dvě zásadní novinky! A ten, kdo bude registrovaný, bude mít vždy náskok a bude moci čerpat výhody, které mu přinesu.

Děkuji vám za krásných pět let a těším se na další!

Pac a pusu!

#tonejlepsizdrbny

Štítky Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je mi pět a díky vám jsem šťastná!  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.