Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějcká Drbna vás potřebuje! Pomozte jí tvořit nejaktuálnější zpravodajství z kraje

Tak, jak se Budějcká Drbna čím dále více rozpíná, na Budějce, okolí a vlastně celý Jihočeský kraj už nestačí sama. Naštěstí má vás, čtenáře a fanoušky, kteří jí můžete s obsahem pomoci a ukázat jí věci, ke kterým se nemá šanci dostat. Stačí jí dát echo. Víte, jak na to?

V redakci Budějcké Drbny jsme dostali nápad, jak být ještě více aktuální a mít informace z několika míst současně. Protože víme, že vy, naši čtenáři a fanouškové, máte nažhavené mobily s foťákem stále po ruce, nebo máte problém, o kterém jste chtěli už nějakou dobu někomu říci, otevíráme vám možnost být externími Drbnami a plnit náš Facebook a web obsahem.

Jen si to představte - jdete po městě, když tu najednou vidíte skvělého umělce, který hraje na saxofon. Nebo zrovna stojíte u místa dopravní nehody. Nebo se vám jen něco tuze líbí a chcete se o tom podělit s okolím. Nebo... No, zkrátka, pošlete nám to!

Pro tyto účely jsme vytvořili nový hashtag #DRBNUTO, čímž řeknete Drbně, že by se o vaši věc měla zajímat. Můžete ho využít skrze:

Facebook

Na začátek zprávy, kterou posíláte fotku či informaci, nezapomeňte #DRBNUTO přidat. Tak budeme vědět, že se o věc máme rychle zajímat.

Twitter

Tweetujte svoji informaci, nezapomeňte přidat #DRBNUTO. My si to podle hashtagu už dohledáme.

Instagram

Vyfotili jste něco, o čem by měla vědět Drbna? Připojte také hashtag #DRBNUTO, aby o tom věděla.

E-mail

Do předmětu e-mailu jen napište hashtag #DRBNUTO a poté nám už jen sdělte, co máte na srdci a čím by se měla Budějcká Drbna zabývat.

Používání hashtagu #DRBNOUTO má ještě jednu velkou výhodu! Jednou za 14 dní ohodnotíme tři fotky s největší interakcí (počítáno za 24 hodin od uveřejnění) u nás na Budějcké Drbně a rozdáme exkluzivní placky Certifikované Drbny, kterou hrdě můžete nosit na klopě, tašce, batohu - jak uznáte za vhodné.

Při poslání fotky či jiného materiálu nám také dejte vědět, jestli chcete uveřejnit jméno, někdo třeba bude chtít zůstat v anonymitě.

Štítky Drbna.cz, České Budějovice, Jihočeský kraj, Facebook, Twitter, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcká Drbna vás potřebuje! Pomozte jí tvořit nejaktuálnější zpravodajství z kraje  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.