Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Třinácté číslo tištěné Budějcké Drbny je na stáncích. Na co se můžete těšit?

Utekly dva týdny a ve vašich oblíbených trafikách objevilo nové číslo pravidelné čtrnáctidrbny. Na co se můžete těšit?

Strakonice jsou můj domov, říká zpěvačka a herečka Hanka Křížková - Žije sice v pražských Holešovicích, ale duší je stále rodačka ze Strakonic. Také se do nich poměrně často vrací. Zpěvačka a herečka Hanka Křížková, kterou člověk nezná jinak než s dobrou náladou, úsměvem, někdy až nakažlivým, na svůj rodný kraj nezapomíná. I když tu příliš často nevystupuje, což jí prý velmi mrzí, nezanevřela na něj.  

Jihočeská sestřička motivuje k práci ve zdravotnictví a testuje dovednosti studentů - Nemocnice Český Krumlov zorganizovala studentskou soutěž mladých asistentů a sester. Cílem bylo prohloubit jejich zájem o lékařskou sféru. Během celodenní soutěže studenti ukazovali své odborné i všeobecné znalosti. O soutěži hovoří Dana Podholová z krumlovské nemocnice, která řídila letošní ročník.

František Fiktus: Snad se do Budějc ještě podívám - Václav Hovorka, Vladimír Hönig a František Fiktus. Co mají tito tři bývalí fotbaloví plejeři společného? Vyšli z českobudějovické líhně a na jejich mateřské kluby a rodiště historie úplně pozapomněla. Za Františkem Fiktusem (87), bývalým hráčem Slavie Praha a Bohemians, jsme se vydali do Mirošova u Rokycan, aby s námi zavzpomínal na jeho bohatou a úspěšnou kariéru.

V čísle naleznete spoustu dalších rozhovorů, reportáží, kulturních tipů nebo jiných zajímavostí. Proto si jej neváhejte zítra koupit u svého trafikanta za 14 korun! Nebo ještě lépe... Předplaťte si mě na http://bit.ly/drbna_predplatne. Roční předplatné vás vyjde na 286 korun a ještě si můžete vybrat skvělý dárek. To je super, ne?

Štítky Drbna.cz, Strakonice, soutěž, František Fiktus, Nemocnice Český Krumlov, a.s., Václav Hovorka, Vladimír Hönig, Holešovice, Praha, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třinácté číslo tištěné Budějcké Drbny je na stáncích. Na co se můžete těšit?  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.