Budějcká Drbna

Miluji gastronomii a jsem velkým gurmánem

středa, 12. listopadu 2014, 19:40

Ahojky zase po týdnu! Dneska vám píšu již pošesté a představuji tak svůj blog. Tentokrát to bude o posledním Tips, a tím je Gastro.

Jsem velmi šťastná, že jsem dostala tuto možnost a můžu se s vámi dělit prostřednictvím Budějcké Drbny o své názory, inspirovat vás, podělit se o nějaké užitečné rady, tvořit a dělit se s vámi o mé myšlenky touto cestou.

První týdny mého psaní byly hlavně o představení BKBlogu a o čem na něm píšu. Vzhledem k tomu, že tam patří i sekce Gastro, tak vám o něm napíšu i dnes pár slov. Dozvíte se, jaké mám své oblíbené restaurace, tipy na kulinářské zážitky jak v Čechách, tak i po světě.

Už nechci ani začínat slovy MILUJI GASTRONOMII, ale je to tak. :-) Je další mojí velkou vášní. Jsem velkým milovníkem jídla a všeobecně gastronomie jako takové. Jak už jsem vám psala o cestovaní nebo módě, tak tohle pro mě má podobný význam. Vše patří podle mého názoru dohromady a je to kultura každého národa.

Každý stát či město je vždy odlišné jak v módě a životním stylu, tak i v jídle. A to mě baví! Zkoušet kuchyně z různých koutů světa je pro mě velký požitek a nezapomenutelná zkušenost. Mám velké štěstí, že mám možnosti k tomu, abych mohla poznávat naši planetu. Jak už díky svým přátelům po celém světě a dobrodružné povaze, tak hlavně i mému chápajícímu manželovi, který moji vášeň pro cestování velmi podporuje. :-)

Takže už podle mého psaní můžete usoudit, že jsem velkým gurmánem.

Napíšu vám pár mých oblíbených restaurací po České republice a třeba vás budu inspirovat k vyzkoušení nových gastronomických zážitků podle mé chuti.

Brno: Sushi KOISHI, Il Mercato , Borgo Agnese, La Bouchée, Jakoby

Praha: Cafe Lamborghini (nejlepší těstoviny), Sasazu, Sushi Yami nebo Hanabi, La Finestra, Cafe-Cafe (nejlepší zákusky a saláty), La Bodeguita del Medio (velmi mám ráda její kubánskou atmosféru a její carpacio), Buddha Bar, Kolkovna (když na prasárničku, tak tam :-)) nebo Lokál.

České Budějovice: Pasta Grande (miluji jejich Aglio olio), Zeleninový bar, Hotel Zvon, Brio, Citro, Paluba a nejvyhlášenější pivnice Masné krámy.

Tohle jsou pro začátek moje nejoblíbenější restaurace. Budu stále objevovat nové a s tím budou přibývat i nové tipy. Kam zajít do restaurací po světě, co musíte kde vyzkoušet a jaká je jejich typická kuchyně, se budete vždy dozvídat na blogu právě v sekci Gastro, jako třeba tady ze Španělska.

P.S.: Přeji všem krásný zbytek týdne a příště už začínáme s módními tipy. :-) A to konkrétně o tom, jaké jsou nadčasové kousky, které vám nemůžou chybět v šatníku.

Dále mě můžete sledovat na mých stránkách www.bkblog.cz, Facebooku, nebo Instagramu.

KISS Vaše Baruš kiss

Kam dál?

O své tělo se starejte i zvenku, nejen zevnitřO své tělo se starejte i zvenku, nejen zevnitř

O své tělo se starejte i zvenku, nejen zevnitř

středa, 5. listopadu 2014, 20:22Ahojky moji milí čtenáři. Uběhl týden a zase se spolu vidíme díky mému dalšímu příspěvku na...

Stop dietám! Jídlo si vždy vybírám podle kvalityStop dietám! Jídlo si vždy vybírám podle kvality

Stop dietám! Jídlo si vždy vybírám podle kvality

středa, 29. října 2014, 21:16Ahojky, jak se všichni máte? Jsem velmi šťastná, že vám můžu po týdnu opět napsat článek. Tentokrát...

Je lepší vidět něco jednou, než o tom slyšet tisíckrátJe lepší vidět něco jednou, než o tom slyšet tisíckrát

Je lepší vidět něco jednou, než o tom slyšet tisíckrát

středa, 22. října 2014, 19:29Ahojky, jak se máte? V minulém blogu jsem se vám snažila popsat můj pohled na módu, styl a trendy....

© 2011 - 2017 TRIMA CB, s. r. o

Zavřít reklamu

Reklamní sdělení