Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Filmové premiéry: Že jste zavrhli Vánoce? Krampus vás potrestá!

Prosinec je z hlediska filmových premiér skutečně bohatý. Kostým Darth Vadera musíme nechat ještě chvíli ve skříni, Star Wars nás čekají až za týden. I tak byste ale v nadcházejících dnech v CineStaru chybět neměli, alespoň tedy pokud holdujete správné vánoční atmosféře. Dnes totiž na plátna vtrhne Krampus. A bude to pohádka… mírně krvavá!

Krampus: Táhni k čertu

Představte si tradiční americký vánoční film. Třeba Vánoční prázdniny či Lásku nebeskou. Punč, sníh, pohoda… Přesně to naleznete i v novince Krampus: Táhni k čertu. Nadstavbou pak je krev a hororové scény, před kterými se budete chtít schovat pod maminčinu sukni. To všechno alespoň slibuje trailer, který skutečně stojí za vidění, a který slibuje nejlepší letošní vánoční film. Trošku netradiční vánoční film… Prcky nechte doma, Krampus je od 12 let.

Trable o Vánocích

V tomto případě se opravdu už dočkáte pohodového vánočního filmu. Žádní ďáblové a jiná monstra… O čem Trable o Vánocích jsou? O rodině, která se chce sejít na vánoční svátky. Nezní to sice originálně, ale herecká esa v čele s Diane Keaton a Johnem Goodmanem jsou zárukou příjemného zážitku. Ostatně neříkejte, že na podobné filmy nemáte v tuto dobu chuť! Od 12 let.

Room

Pokud máte náladu na něco vážnějšího a hlubšího, mohl by vás potěšit irsko-kanadský Room. Film vypráví příběh matky a syna, kteří jsou vězněni Starým Nickem. Pro pětiletého Jacka to není nic zvláštního, nic jiného než svůj pokoj nikdy nepoznal. Jeho matka Joy se ale s vězením nehodlá smířit a nakonec se svým synem uteče. Je ale připravena na svobodu? Zvládne její syn život mimo čtyři stěny? Námět vypadá skutečně zajímavě a i první hodnocení ze zahraničí jsou výborná! V jedné z rolí se představí i William H. Macy.

Sněhová královna 2

A konečně se dočkají i děti… Skřítek Orm je opět v akci. Je to hrdina, který je pro ostatní skřítky vzorem, avšak nyní ho čeká další těžká práce. Musí bojovat proti dalšímu zlu! Pevně doufejme, že Ormovo další dobrodružství skončí šťastně! Sněhová královna 2 je ruský animák plný roztomilých postaviček, které si vaši prcci zamilují! Film je v nabídce i ve 3D!

Speciální programy

Tento týden je nabídka skutečně rozmanitá. Těšit se můžete i na dva speciální programy. V sobotu 12 prosince bude uveden digitální zrestaurovaný Vánoční koncert tří tenorů. Legendární vídeňské vystoupení, na kterém zazářili Luciano Pavarotti, Plácido Domingo a José Carreras, je z roku 1999. Tehdy zazněly písně jako Silent Night, Jingle Bells či I´ll Be Home for Christmas.

Druhým speciálním programem je Dámská jízda, která se uskuteční 15. prosince. Tentokrát nabídne českou komedii Padesátka s Ondřejem Pavelkou, Markem Taclíkem a Jakubem Prachařem v hlavních rolích.

Autoři | Foto Universal Pictures

Štítky Vánoce, film, Krampus, premiéra, Star Wars, Cinestar, Láska nebeská, Luciano Pavarotti, John Goodman, Diane Keatonová, Plácido Domingo, José Carreras

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filmové premiéry: Že jste zavrhli Vánoce? Krampus vás potrestá!  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.