Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Kult se vrací! Den nezávislosti bude opět pěkně horký

Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku je za dveřmi. Na velká plátna se vrací katastrofický Den nezávislosti.

Den nezávislosti: Nový útok

Megaloman Roland Emmerich se vrací ke svému možná vůbec nejslavnějšímu filmu. Ano, řeč je o totální scifi jízdě Den nezávislosti, která v 90. letech vyrážela dech a vlastně ho vyráží dodnes… Vlastně je s podivem, že k pokračování dochází až nyní. A o čem dvojka je? Pokud jste si mysleli, že nám ufouni dají pokoj, jste na omylu. K zemi se blíží další bezcitní vetřelci, kteří mají jasný cíl – zničit lidstvo. Máme vůbec nějakou šanci? Ano, s Jeffem Goldblumem a Billem Pullmanem určitě máme. Snad jen Will Smith bude chybět… Nebo si na něj ani nevzpomeneme? Uvidíme.

Léto All Exclusive

Jestli nemáte náladu na katastrofickou nálož a naopak si chcete užít trošku oddychu, Léto All Exclusive pro vás jistě bude dobrou volbou. Jak se píše v oficiálních materiálech: „Jak by asi vypadaly kultovní Blair Witch Project nebo Paranormal activity natočené ve stylu úplně šílené komedie plné gagů? To přesně ukáže komedie Léto All Exclusive.“ Snad jen dodejme, že v této jízdě hraje Christian Clavier.

Hra peněz

Ve čtvrtek 23. června můžete také do Cinestaru vyrazit na předpremiéru thrilleru Hra peněz, ve kterém hrají herecká esa George Cloony a Julia Roberts.

Štítky Den nezávislosti, Roland Emmerich, Jeff Goldblum, Will Smith, Bill Pullman, Julia Robertsová, Christian Clavier, film, Cinestar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Kult se vrací! Den nezávislosti bude opět pěkně horký  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.