Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Další komiks klepe na dveře! Tentokrát se chystejte na Doctora Strange

Tento týden nás čekají v CineStaru dvě premiéry. Doctor Strange potěší fanoušky komiksu, Tenkrát v ráji diváky, kteří preferují vážnější témata a český film. Příjemnou zábavu!

Doctor Strange

Valí se na nás další komiks! Tentokrát Marvel přináší film Doctor Strange! Stephen Strange je neurochirurg, který je zraněn v dopravní nehodě. A to tak vážně, že nemůže používat ruce. Medicína nepomáhá, tak doktor hledá alternativní metody. Vydává se proto na místo zvané Kamar-Taj, ze kterého se vyklube základna pro boj s temnými silami. Zní to hustě, co?

Tenkrát v ráji

Romanťárna z česko-slovenské koprodukce? S Vicou Kerekeš? Chlapi, zatlačte slinu, nemluvíme o pokračování Mužů v naději. Film Tenkrát v ráji je podstatně vážnější. Vypráví příběh horolezce Josefa Smítky, který byl s přáteli popraven v dubnu roku 1945 v Terezíně. Vavřinec Hradílek, Jan Budař, Miroslav Etzler... Těšíme se!

Autoři | Foto Walt Disney Studios Motion Pictures

Štítky komiks, Stephen Strange, Doctor Strange, Tenkrát v ráji, Cinestar, Marvel, česká kinematografie, Vavřinec Hradilek, Jan Budař, Miroslav Etzler, Terezín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Další komiks klepe na dveře! Tentokrát se chystejte na Doctora Strange  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.