Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Jako nebe a peklo... Anděl Petronel versus úchylnej Santa!

Vánoce jsou za rohem a je to poznat i v kinech. Ve čtvrtek v Cinestaru startuje dvojka kultovní pohádky Anděl Páně 2 a dvojka komedie Santa je úchyl. Tak hybaj do kina!

Anděl Páně 2

Jednička byla nesmírně úspěšná a dodnes se těší nemalé obliby. Dvojka tak má těžkou pozici. Podaří se první film překonat? Nebo se mu alespoň vyrovnat? První reakce jsou nadšené, takže to vypadá, že Češi mají na kontě další povedenou pohádku, ke které se budou vracet celé roky. Vlastně je až s podivem, že se anděl Petronel vrací až po takové době. Vítej zpátky, frajere!

Santa je pořád úchyl

Milovníci klasických romantických vánočních komedií ho nenávidí... Hlavně tedy ženy, kterým se ožralý Billy Bob Thornton v santovském oblečku vyloženě hnusí. Jenomže řada chlapů v něm vidí svého hrdinu. No řekněte... Krkající, nadávají a souložící Santa, není to příjemné narušení stereotypů? Že se v něm vidíte? Po třinácti letech od skvělé jedničky přichází pokračování. Pochybujeme, že Billy vystřízlivěl, dal se na modlení a krádeže už mu nic neříkají. Ne, tohoto bastarda nic nezmění! A my se sakra těšíme, až ho uvidíme opět v akci!

Rogue One: Star Wars Story

Zkroťte své nadšení, nové Star Wars ještě nestartují, bude si muset počkat dva týdny. Ve čtvrtek už ale Cinestar spustil předprodej! Předpremiéra se uskuteční 14. prosince.

Štítky kino, Cinestar, Anděl Páně 2, Vánoce, Billy Bob Thornton, Star Wars, komedie, pohádka, Rogue One: Star Wars Story

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Jako nebe a peklo... Anděl Petronel versus úchylnej Santa!  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.