Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Resident Evil se nachýlil k mohutnému finále

Tento týden je z hlediska premiér v CineStaru poměrně výživný. Kromě posledního dílu Resident Evilu nás čeká třeba válečné drama Spojenci s Bradem Pittem.

Miluji tě modře

Nový český film sleduje příběh Davida Bárty, který se blíží Kristovým létům, čemuž ale jeho život neodpovídá. Bydlí s matkou, nemá ženskou a vlastně se mu takřka nic nedaří. Jenomže jednoho dne to přijde. Davidovi vstoupí do života Tereza a je vymalováno. Tedy má to jeden háček. Tereza má žárlivého přítele.

Psí poslání

Novinka Lasse Hallströma vypráví o psu, který učí lidi smát se a milovat. Existuje už pět desetiletí, postupně se reinkarnuje, avšak hlas Joshe Gada mu zůstává... Ano, vypadá to zvláštně, ale film dle slov distributora nabízí strhující a povznášející cestu, takže se těšíme!

Resident Evil: Poslední kapitola

Kdo by před lety, kdy měla premiéru jednička herní adaptace Resident Evil, čekal, že se z této značky stane poměrně rozsáhlá série (ve filmovém světě). A co víc, že Milla Jovovich nebude ani jednou chybět. Název Poslední kapitola mluví za vše. Příběh přímo navazuje na předchozí Odvetu. Umbrella Corporation chystá finální útok na lidské přeživší, takže je třeba se připravit na horké chvíle!

Spojenci

Brad Pitt v dalším dramatu z 2. světové války. Jeho úkolem je tentokrát zabití německého velvyslance v Casablance. Pomáhá mu Francouzka Marianne, do kterého se postupně zamiluje. Není všechno ale jenom hra?

Autoři | Foto Sony Pictures

Štítky Resident Evil, Brad Pitt, Cinestar, Lasse Hallström, druhá světová válka, finále, Milla Jovovich, Resident Evil: Poslední kapitola, premiéra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Resident Evil se nachýlil k mohutnému finále  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.