Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tanec a zábava - to je Lord of The Dance v Budvar Aréně

Další hudební překvapení si pro Budějčáky připravily zdejší kluby a kulturní zařízení. Těšit se můžete na pořádný nářez ve Velbloud Music Baru, kde zahraje Lucifer Star Machine, na Vltavu zavítá Kamil Střihavka a do Metropolu Jihočeská filharmonie spolu s Lenkou Dusilovou.

Hudební večírky ve Velbloudovi

Úterní večer se ponese v duchu pořádnýho rock'n'rollu. Velbloud Music Bar navštíví německá kapela Lucifer Star Machine a podpoří je od 21 hodin česká skupina The Unholy Preachers.

Experimentální noc čeká na všechny příznivce kapely Květy ve Velbloudu. Desku Miláček Slunce představí ve čtvrtek od 20:30.

Akce s názvem Spark Fresh Blood 2015 se odehraje ve Velbloud Music Baru v pátek. Skupiny Eponine, Ereley a Tezaura začnou hrát od 18 hodin.

Rocková elita na Vltavě

Kapela snů složená z ostřílených českých hudebníků zahraje ve čtvrtek v KD Vltava. Skupina Supergroup, která vznikla na základě hlasování českých fanoušků, vystoupí od 20 hodin. Na podiu uvidíte Kamila Střihavku, Michala Pavlíčka, Romana Dragouna, Jana Hrubého, Vladimíra Gumu Kulhánka a Miloše Meiera. KONCERT PŘESUNUT NA 29. PROSINCE

Neobvyklé vystoupení filharmonie

Spolu s Jihočeskou filharmonií vystoupí ve čtvrtek klavíristka Beata Hlavenková, zpěvačka Lenka Dusilová a violoncellistka, zpěvačka Dorota Barová. Koncert si vychutnáte od 19 hodin v DK Metropol.

Stinky a The Own Roadies

Ve čtvrtek se Fabrikou opět rozduní pořádně zkreslené kytary. Z Francie dorazí HC/punková divočina Stinky, v jejíž čele stojí půvabná a dravá zpěvačka! Jako support zahrají stylově spříznění The Own Roadies z Českých Budějovic. Začátek ve 20 hodin a vstupné 100 korun!

Písničkáři v Horké Vaně

V pátek uslyšíte písničkáře, kterému učarovalo ukulele a přijede na něj zahrát do Horké Vany. Texty Reného Součka jsou inspirovány nejen životem cizích lidí, ale i jeho. Spolu s ním vystoupí ještě od 19:30 druhý písničkář říkající si Tchei-Chan.

Řezník a DeSade ve Fabrice

V pátek 30. října přituhne. Na scénu se ve Fabrice postaví nekompromisní duo Řezník a DeSade, tedy Sodoma Gomora! Akce odstartuje projekcí filmu Na hraně/Řezník. Ve 21.30 vystoupí kanadská hip-hoperka Pixy a o hodinu později již peklo rozpoutají Sodoma Gomora. Vstupné v předprodeji je 150 korun. Kapacita sálu je omezená! Začátek ve 20.30 hodin.

Malé divadlo uvádí premiéru

Příběh o lásce, vědě a motorové pile uvidí ten, kdo přijde v sobotu do Malého divadla. Horor o šíleném vědci Viktoru Frankensteinovi, který chtěl stvořit umělého člověka, začne od 18:30. V inscenaci se bude hrát na klavír, zpívat opera, vystoupí baletka a mrtvá loutka v nadživotní velikosti. Repríza je plánována na středu 11. listopadu.

Smršť funku proběhne ve Slavii

Seskupení J.A.R. zahraje v sobotu v Café Klubu Slavie. Celá kapela se těší na své fanoušky, přichystala si totiž pro ně podzimní tour, na kterém hodlá vysvětlit, co to znamená, myslet „jarovsky“. Koncert začne ve 21 hodin.

Legendární Törr a Root

Říjnový program bude ve Fabrice zakončen skutečně stylově. Dvě tuzemské blackmetalové legendy Törr a Root po letech opět spojují síly a vydávají se na výpravu po České republice, v rámci které se zastaví i ve Fabrice! Těšit se můžete na nesmrtelné hity, které psaly historii českého metalu, ale i nové skladby, které jasně dokazují, že obě kapely mají stále co říct! Začátek ve 20 hodin!

Nás to furt baví

Tradiční koncert skupiny Melody Makers a Ondřeje Havelky se odehraje v neděli v DK Metropol. Chybět nebude od 19 hodin vtipné vyprávění herce, tanečníka a režiséra Ondřeje Havelky.

Lord of The Dance

Představení plné klasických riverdancing tanečních výstupů, charakteristických pro irský tanec, vyvrcholí v neděli napínavým soubojem nového Pána Tance s Donem Dorchou v Budvar Aréně. Představení začne v 19 hodin. 

O dalších akcích si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Autoři | Foto www.lordofthedance.com

Štítky hudební skupina, Budvar aréna, Lord of the Dance, Lenka Dusilová, Kamil Střihavka, Lucifer, Vltava, Ondřej Havelka, Dům kultury Metropol, zábava, Michal Pavlíček, Roman Dragoun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tanec a zábava - to je Lord of The Dance v Budvar Aréně  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.