Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Škola není jenom biflování. Staňte se Maturantkou Roku 2012!

Dlouho očekávaný třetí ročník soutěže Maturantka Roku konečně odstartoval. Od počátku března se můžou prostřednictvím sociální sítě Facebook hlásit dívky z celé republiky, které v letošním roce končí své studium na střední škole maturitní zkouškou.

Organizátoři se vrhli na přípravu Maturantky Roku 2012 hned po skončení předchozího ročníku a výsledkem je navázání partnerství nejen s několika regionálními sdělovacími prostředky, ale také celostátními médii. Informace o soutěži letos bude pravidelně přinášet rádio Evropa 2 a portál Volný.cz. Pyšným partnerem projektu je i Budějcká Drbna!

„Zároveň se neustále pracuje na zajištění dalších cen pro vítězky. Už nyní můžeme potvrdit, že se bude soutěžit o zájezd od cestovní kanceláře Saturn za 42 tisíc korun a další hodnotné odměny,“ prozradila ředitelka Maturantky Roku 2012 Martina Matoušková.

Stoupající úroveň soutěže dokazuje i fakt, že závěrečný galavečer, spojený s vyhlášením těch nejkrásnějších studentek, bude v Českých Budějovicích uvádět populární moderátor Evropy 2 Libor Bouček.

Chcete jít ve stopách úřadující vítězky Rudiny Blakqori? Přihlaste se na facebookové aplikaci, kde už nyní probíhá první kolo hlasování.

Ovšem pozor – jestli chcete dát hlas nějaké dívce, musíte si otevřít její profil a stisknout tlačítko „Hlasovat pro maturantku“. Kliknutí na „To se mi líbí“ sice svoji oblíbenkyni ukážete všem virtuálním kamarádům, ale nijak jinak ji nepodpoříte.

Další informace si můžete přečíst na oficiálních stránkách soutěže www.maturantkaroku.cz.

Štítky soutěž, Facebook, Evropa, Drbna.cz, Libor Bouček, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Škola není jenom biflování. Staňte se Maturantkou Roku 2012!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.