Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Buty, kapela nepřekonatelných hitů, přijíždí v pátek do Českých Budějovic

Café Klub Slavie jede dál ve svém velkém tempu a na pátečním programu má legendární skupinu Buty! Kapela, jež má nespočet opravdových hitů, které znají snad všechny věkové skupiny, se vrací po dlouhé době do Českých Budějovic! Nad stádem koní, Krtka, Františka, Mám jednu ruku dlouhou nebo Jednou ráno uslyšíte 25. března od 21 hodin. Hitů mají Buty opravdu hodně a rozhodně má každý oblíbené ty svoje.

Buty jsou typičtí vtipnými texty, lidským přístupem a dechovými vyhrávkami. Vlastně veškeré melodie zůstanou v uchu hodně dlouho.

Kapela hraje od roku 1986, odehrála nespočet koncertů, ale před pár lety se po ní slehla zem. Nyní ji ale dramaturg Café Klubu Slavie „oživil“ a přemluvil, aby zahrála unikátní klubový koncert. „Byl to rok práce, přemlouvání, uhánění manažera, který odepisoval na e-mail jednou za půl roku, ale už jsme se dohodli a vše již funguje, jak má. Na koncert se hodně těšíme!” podotýká v jaké fázi byla kapela a jak funguje teď.

Lístky jsou v předprodeji klasicky online, ve všech prodejních místech CBsystem nebo na baru v Café Klubu Slavie dle pracovní doby.

Soutěž o vstupenky na vystoupení kapely Buty (25. 3. - 21:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou čtyři čtenáři vyhrát po jedné vstupence na vystoupení kapely Buty. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Píseň Mám jednu ruku dlouhou byla složena pro film Jízda. Správně je tedy odpověď B.

Volnou vstupenku vyhráli čtenáři Miroslav Míča, Tomáš Deja, Barbora PokornáPetra Lišková. Blahopřejeme!

Štítky hudební skupina, soutěž, Buty, České Budějovice, koncert, vstupenka, Krteček, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Buty, kapela nepřekonatelných hitů, přijíždí v pátek do Českých Budějovic  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.