Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Jihočeská filharmonie uvede ve světové premiéře Baladu pro banditu

Po více než roční přípravě dostává představení Balada pro banditu brněnského Divadla Husa na provázku koncertní podobu. Její aranže připravil pro Jihočeskou filharmonii Tomáš Ille a výsledek inscenace Miloše Štědroně a Milana Uhdeho uvidíte v premiéře 2. června od 19 hodin v Divadelním sále DK Metropol.

Skvělou strhující muziku zazpívají a slovem doprovodí představitelé hlavních rolí a výborní herci - Eva Vrbková, Igor Orozovič, Dalibor Buš a držitelka ceny Alfreda Radoka za tuto inscenaci Gabriela Vermelho. Baladu pro banditu diriguje Vojtěch Spurný.

Soutěž o vstupenky na představení Balada pro banditu (2. 6. - 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na Baladu pro banditu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středeční 20. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dvě volné vstupenky vyhrála čtenáři Eva Filipová. Blahopřejeme!

Štítky Balada pro banditu, soutěž, vstupenka, premiéra, Milan Uhde, Miloš Štědroň, Divadlo Husa na provázku, představení, Alfréd Radok, Vojtěch Spurný, Igor Orozovič, Gabriela Vermelho

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Jihočeská filharmonie uvede ve světové premiéře Baladu pro banditu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.