Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Přijďte si zaběhat a podpořte tak lidi s autismem. Modrý běh nabídne tři okruhy

K celosvětové kampani Light it up blue na podporu lidí s autismem se tradičně připojí i spolek Autisté jihu se svou akcí Modrý běh. Sportovní událost se uskuteční v sobotu 20. května v českobudějovické Stromovce - start i cíl u dětského hřiště.

Okruhy budou celkově tři. Nejkratší bude mít pouze 900 metrů. Start je naplánován na 10:15 hodin. O čtvrt hodiny později přijde na řadu okruh o délce 3,5 kilometrů a v 11:30 hodin si největší borci troufnou na sedmikilometrovou trasu.

Doprovodný program bude bohatý. Děti rozveselí kejklíř Slávek či skákací hrad. Dospělí si užijí například bubenickou show Wild Stick. Na místě se dokonce uskuteční i autogramiáda hokejistů ČEZ Motoru České Budějovice.

„Program je opět připravený pro každého - od nejmenších dětí po dospělé, pro celé rodiny, pro aktivní sportovce - se zábavou i občerstvením. A na vítěze jednotlivých okruhů čekají zajímavé ceny,“ informuje Andrea Jurásková ze spolku Autisté jihu.

Akce začne v 9:30 hodin. Startovné je 60 korun, výtěžek bude použit na rozvoj komunitního centra spolku Autisté jihu. „Modré oblečení vítáno,“ vzkazují organizátoři.

Štítky autismus, Stromovka, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si zaběhat a podpořte tak lidi s autismem. Modrý běh nabídne tři okruhy  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.