Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladí fotbalisté si o velikonocích zahrají turnaj v Roudném

Tělovýchovná jednota Malše Roudné ve spolupráci s výrobcem počítačů HAL3000 pořádá v neděli 27. března druhý ročník mládežnického fotbalového turnaje mladších žáků pod názvem HAL3000 CUP. Turnaje se zúčastní týmy z Českých Budějovic a blízkého okolí.

Konkrétně jde o dva domácí celky TJ Malše Roudné, SK Dynamo České Budějovice, SK Čtyři Dvory, Slavoj Hrdějovice, SK Rudolfov, Sokol Kamenný Újezd a SK Zliv. Startovat mohou hráči narozeni v roce 2003 a mladší. Hrát se bude na hřišti s umělou travou 3. generace, souběžně na dvou hřištích s počtem hráčů 6+1.

Začátek turnaje je stanoven na 9. hodinu, kdy začnou první dvě utkání, finálový zápas je plánován na 14:15. Po vyhlášení celkových výsledků bude oznámen i nejlepší hráč, střelec a brankář turnaje.

  

Autoři | Foto Jakub Matoušek

Štítky Velikonoce, Roudný, SK Dynamo České Budějovice, Roudné, TJ Malše Roudné, Rudolfov, Kamenný Újezd, Hrdějovice, Zliv

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí fotbalisté si o velikonocích zahrají turnaj v Roudném  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.