Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Velké finále E.ON Junior Cupu začne již tento pátek. Láká na souboje s Borusií Dortmund

Zahraniční hosté, nejlepší kluby z České republiky a regionální kvalifikanti tvoří seznam účastníků Velkého finále turnaje E.ON Junior Cup, které se 2. až 4. září odehraje na energeticky úsporném E.ON Stadionu v Roudném. Hrát bude rekordních 48 mužstev.

Na turnaji startují desetiletí fotbalisté a diváci se mohou těšit na zápasy nejlepších přípravkových výběrů. Mezi favority turnaje patří AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, FC Viktoria Plzeň či SK Sigma Olomouc. Do Roudného dorazí i FC Slovan Liberec, FK Mladá Boleslav a další přední ligové kluby. Hrát se bude na energeticky úsporném E.ON Stadionu v Roudném a na čtyřech hřištích se o titul a hlavní cenu utká 48 týmů. „Dosavadním maximem bylo 40 týmů, které jsme měli v roce 2015,“ řekl Marek Pagač, vedoucí projektu E.ON Rodinný fotbálek. Na vítěze turnaje čeká lákavý pobyt v Monaku v doprovodu historicky nejlepšího střelce české reprezentace Jana Kollera.

A právě na něj se mohou těšit návštěvníci Velkého finále. Koller bude v Roudném všechny tři hrací dny a veřejnost se může těšit na autogramiády i soutěže. Hlavní soutěž bude o voucher na pobyt pro čtyři osoby v Monaku, kam vyrazí spolu s vítězem turnaje. I druhý, třetí a čtvrtý nejlepší tým Velkého finále si zajistí zahraniční pobyt. „Všichni pojedou do Německa. Pro druhý a čtvrtý tým máme domluvenou účast na turnaji Bayernwerk Cup v Gilchingu a pro třetí tým pobyt v Dortmundu.“

Do Roudného dorazí kromě českých týmů také ACS Kinder Mureš a ACS Tampa Brašov z Rumunska, ŠK Slovan Bratislava a s Janem Kollerem i AS Monako. Hlavním hostem je Borussia Dortmund. Velké finále se bude hrát systémem čtyř základních i nadstavbových skupin a duelů o umístění. Změnou oproti roku 2015 je přechod z hracího formátu 5+1 na dvou minihřištích na jedno hřiště a systém 7+1. Součástí turnaje bude i letos bohatý doprovodný program. Nově se návštěvníci mohou těšit na exhibice leteckých modelů, chybět nebude ani plno soutěží a zábavy, kterou obstará oblíbený fotbal v nafukovacích koulích, skákací hrady, fotbalové atrakce a mnoho dalšího. V hlavní soutěži budou zájemci usilovat o voucher na pobyt v Monaku pro čtyři osoby v doprovodu Jana Kollera. S vítězem E.ON Junior Cupu pojede do Monaka ten, kdo si dokáže voucher vystřílet v dovednostní soutěži.

„Od pátku do nedělní 10. hodiny se bude střílet na branku, kde bude plachta s otvory. Zájemci si vystřílejí body, a pokud jich bude dost, postoupí do finálového rozstřelu. To bude formou vyřazováku, po kterém zůstane jeden výherce, který si k sobě do Monaka vezme další tři osoby,“ dodal dále Pagač. Pro dospělé bude lákadlem i jízda v elektromobilech Tesla nebo BMW i3.

Kompletní informace k turnaji jsou na stránkách E.ON Rodinného fotbálku

Tisková zpráva

Štítky E.ON, finále, Borussia Dortmund, Roudný, Monako, Česko, soutěž, Jan Koller, AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velké finále E.ON Junior Cupu začne již tento pátek. Láká na souboje s Borusií Dortmund  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.