Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hokej

Motor posílí kanadský útočník Tim Crowder

Motor před novou sezónou pročistil kádr, ale mnoha posil jsem se zatím nedočkali. Nyní se ale ukazuje, že zvěsti o zámořských hráčích byly pravdivé. K Motoru se připojí kanadský útočník Tim Crowder.

FOTO: Policisté vyhráli hokejový turnaj složek Integrovaného záchranného systému

Pět týmů složených z útvarů spadající pod Integrovaný záchranný systém se utkalo na hokejovém turnaji v Hokejovém centru Pouzar. První místo vybojovali policisté před hasiči a armádou.

Hokejový turnaj IZS 2017

Středa, 10. května 2017, 09:47

Hokejový turnaj IZS 2017
Hokejový turnaj IZS 2017
Za hokejem na univerzitu. Na Teologické fakultě bude přednášet hokejista Matouš Venkrbec

Hokeje si letos Budějčáci užili více než dost. Motor dokráčel až do baráže, DDM se střetlo s juniorkou Austrálie, měli jsme tu derby univerzit a nakonec i Carlson Hockey Games. Komu se po hokeji stýská, smutnit nemusí.

Finland Cup v Hokejovém centru Pouzar vyhrál HC Válec

Dvoudenní mezinárodní turnaj hobby hokejistů z Finska a Česka se uskutečnil na konci dubna v Hokejovém centru Pouzar. Do turnaje zasáhlo šest týmů.

Jihočech Vondrka získal trofej pro hokejistu sezony

Průměr téměř bod na zápas měl v základní části hokejové extraligy chomutovský útočník Michal Vondrka. I díky němu se tým dostal až do semifinále extraligy a bývalý hráč Českých Budějovic si za své výkony odnesl cenu pro hokejistu sezony 2016/2017.

Motor podepsal Nedorosta a Kachyňu. Další posily hledá i v zámoří

Vedení hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice potvrdilo příchod jihočeského patriota a výborného útočníka Václava Nedorosta. Klub dále jedná o prodloužení smlouvy s Vlčkem, Heřmanem a Muchou. Na odchodu je bek Suchánek.

Na hokejové mistrovství jedou tři Jihočeši. Mezi nimi i Budějčák Horák

Po posledním utkání Carlson Hockey Games v Budějcích zveřejnil trenér národního týmu Josef Jandač nominaci na nadcházející mistrovství světa ve Francii a Německu. Mezi sedmadvaceti hokejisty jsou i tři Jihočeši – Budějčák Roman Horák a písečtí...

Hoši, děkujeme! Náladu v Budvar aréně nezkazila ani prohra národního týmu s Ruskem

Další skvělou podívanou nabídli čeští hokejisté divákům v Budějcích. Po dvou vítězstvích nad Finskem a Švédskem si pro závěrečné utkání s Ruskem připravili nejdramatičtější rozuzlení ze všech. Vítězný samostatný nájezd proměnil Gusev, a tak Česká...

Osala režíroval výhru Finů v severském derby

Nečekaného hrdinu mělo střetnutí mezi Švédskem a Finskem během posledního hracího dne Carlson Hockey Games. Dvěma góly a jednou asistencí rozhodl o výhře Suomi útočník čtvrté formace Oskar Osala. Díky jeho brance na konečných 3:2 získali Finové...

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.