Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Štěpán Hřebejk se vrací do Českých Budějovic

Velký bojovník se vrací po více než šesti letech na jih Čech. Štěpán Hřebejk nastupoval v posledních letech za Piráty Chomutov, kterým pomohl dvakrát s postupem do extraligy. Postup ale pamatuje také v českobudějovickém dresu. V roce 2005 nastupoval do konce po boku Prospala s Dvořákem.

V A-týmu Motoru odkroutil deset sezon, s tehdejším dorostem vybojoval dokonce extraligový titul. Především si však fanoušci pamatují Hřebejka jako motorovou myš. Hřebejk létal po celém ledě, bojoval, rozdával hity a v neposlední řadě skóroval.

„Štěpán je jihočeský odchovanec, velký bojovník a má obrovské zkušenosti s úspěšnými barážemi. Právě to by nám mělo v klíčových okamžicích letošního ročníku pomoct. Proto jsme ho do týmu chtěli a jsme moc rádi, že se jeho příchod podařil,“ řekl pro klubový web generální manažer Stanislav Bednařík.

Hřebejk má na svém kontě přes 600 extraligových startů, letos však příliš prostoru nedostával a tak je rád, že může pomoct svému mateřskému klubu. „Strašně moc se těším hlavně na fanoušky. To, co se teď v Budvar aréně děje, to je opravdu velká paráda. Doufám, že do týmu rychle zapadnu a zažijeme tu spolu podobnou radost, jako v roce 2005,“ prozradil Hřebejk.

Čtyřiatřicetiletý útočník zatím přichází na hostování do konce sezony. V Kadani však ještě nenastoupí, jelikož si to Chomutov nepřeje. Kadaň je chomutovskou farmou. První start tak nejspíš přijde ve středečním domácím utkání proti Frýdku-Místku.

Autoři

Štítky Štěpán Hřebejk, České Budějovice, Piráti Chomutov, Česko, Kadaň, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štěpán Hřebejk se vrací do Českých Budějovic  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.