Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rybníkářská hokejová liga se přehoupla do roku 2015

Kalendářní rok skončil v probíhající sezoně i pro oblíbenou Rybníkářskou hokejovou ligu. Moc velké změny se však zatím neudály. Favorité potvrzují své předpoklady, a tak mohou být pyšní, že vstup do nového roku oslavili na předních příčkách.

Na čele Modré skupiny byl na konci prosince HC Pekárna Srnín. Ten od listopadu neprohrál, proto zcela právem. Nyní ho sice předběhl tým HC Trendy, má však o tři odehrané zápasy navíc.

Červená skupina šlape pomaleji. Po čtyřech zápasech je první neporažený HC Nicotrans, pouze ale díky tomu, že Větřní má odehrané pouze tři utkání. Vzájemný duel navíc teprve přijde.

Nejslušnějším týmem Modré skupiny byl výběr HC Dlaždiči ČB, který tak nedostál svému názvu. Druhé skupině vládnou statistice fair-play hokejisté Větřní.

Prosincovou kaňkou je krajně nesportovní chování hráčů HC Laviny Ostrolovský Újezd v souboji proti HC Gladiators. Jan Vopátek si už letos RHL nezahraje, Stanislav Kortán s Jakubem Babkou dostali stop na deset zápasů. Babka se navíc stal nejtrestanějším hráčem celé Červené skupiny. Tomáš Lískovec z HC Trendy je nejtrestanějším hokejistou v Modré skupině.

Hvězdou Modré skupiny v tom dobrém smyslu je Vlastimil Mikoláš z HC Turbo Turtles. Nejenom, že s dvanácti brankami vládnul střeleckým statistikám, ale osm asistencí k tomu ho řadilo na čelo kanadského bodování.

V Červené skupině dominuje střelcům Jakub Kosař z HC Větřní. Tři zápasy a deset branek, to je vizitka opravdového kanonýra. O kanadský bod víc má však Michal Marek z Nicotransu, takže je lídrem bodování.

VÝSLEDKY ODEHRANÝCH ZÁPASŮ, DALŠÍ PROGRAM A STATISTIKY

Prosinec nabídl v Rybníkářské hokejové lize také pár zajímavostí. Miss fanynkou RHL 2014, ale i Miss fanynkou Budějcké Drbny a Miss fanynkou Jihočeské televize se jasně stala zástupkyně HC Motorfans Kateřina Bírová.

Tři dny nato si rybníkáři zahráli proti ruskému amatérskému týmu HC Berkut, se kterým ale elitní hráči ligy prohráli 3:6. I tak to byl pohledný zápas na obě strany.

Štítky Rybníkářská hokejová liga Hokejového Centra Pouzar, prosinec, shrnutí, hokej, Větřní, Srnín, Michał Marek, Ostrolovský Újezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rybníkářská hokejová liga se přehoupla do roku 2015  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.