Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Basketbalisté mají poslední možnost přihlásit se na turnaj Chance 3x3 Tour

Českobudějovické náměstí Přemysla Otakara II. přivítá v sobotu basketbalový turnaj trojic Chance 3x3 Tour na jeden koš. Přihlášeno je 30 týmů a zbývá 6 volných míst.

Turnaj trojic patří do série Chance 3x3 Tour, ve které se v každé z pěti kvalifikací hraje o 10 tisíc korun pro vítěze. Po kvalifikacích v Ostravě a Poděbradech pokračuje turnaj tuto sobotu v Budějcích. Další turnaje budou příští a následný víkend v Hradci Králové a Praze.

Do turnaje v největším jihočeském městě je nyní přihlášeno 22 mužských a osm ženských týmů. Z maximálního limitu jsou tak volná pouze dvě místa pro mužské týmy a čtyři pro ženy. Zájemci (bez ohledu na věk) se mohou přihlásit na stránkách 3x3planet.com.

Finále celé série je v plánu na 25. června v Praze a postoupí na něj oba finalisté. Hlavní cenou finále je pak postup na FIBA 3x3 World Tour. Součástí budějcké kvalifikace je i doprovodný program.

Autoři | Foto Jakub Matoušek

Štítky Chance 3x3 Tour, basketbal, Přemysl Otakar II., sportovní kvalifikace, Praha, NH Ostrava, České Budějovice, Hradec Králové, Poděbrady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Basketbalisté mají poslední možnost přihlásit se na turnaj Chance 3x3 Tour  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.