Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na slibný začátek nohejbalisté Dynama v Karlových Varech nenavázali a zápas prohráli

Jihočeští nohejbalisté začali u svého soupeře z Karlových Varů velmi nadějně, když dvojice Chalupa - Ryneš dokázala ve dvou setech nejtěsnějším způsobem přehrát první dvojici domácích na čele s reprezentantem Vankem. Pak se však prosazovali domácí, i díky nevyrovnanému výkonu černobílých, a dovedli utkání do vítězného konce.

Do zahajovacího utkání nasadil trenér sestavu Chalupa - Ryneš, která si ve dvou setech poradila s Vankem a Kokštejnem. Druhá dvojice Macura - Musil nezvládla koncovky setů a prohrála proti J. Medkovi a Bíbrovi.

Poté Chalupova trojice s Fíkem a Rynešem ve třech setech podlehla karlovarské sestavě Vanke - Medek M. - Hron. Druhá trojice Musil - Vondrášek - Macura a střídající Šafránek nestačila na sestavu Medek J. - Bíbr - Kokštejn.

V nepárové části se body dělily. Nejprve vložená dvojice Fík - Vondrášek porazila ve dvou setech Medka M., Hrona a střídajícího Kubína, poté Hron porazil ve dvou setech Chalupu.

Domácí poté s přehledem ovládli obě odvetné trojice a utkání skončilo 6:2 pro Karlovy Vary.

Po úvodní dvojici jsme si mysleli, že se zápas bude ubírat tím správným směrem. Klíčový moment a zlom v utkání přišel ve druhé dvojici, kdy naše sestava nedokázala uhrát koncovky obou setů. Výkon, který jsme předvedli ve trojicích, by nestačil ani ve druhé lize. Spousta chyb a nepřesností nás stála lepší výsledek. Teď nás čekají dva důležité duely, na které chceme být stoprocentně připraveni, hodnotil výsledek vedoucí týmu Jan Vondrášek. 

Na začátku května čeká Dynamo dvojzápas. Nejprve nastoupí v pátek od 14 hodin v Benešově, den nato se představí ve stejný čas doma proti Čakovicím.

SK LIAPOR WITTE Karlovy Vary „A“ - TJ Propagační podnik Dynamo ČB 6:2

Vývoj utkání: 0:1, 1:1, 3:1, 3:2, 6:2. Diváci: 50.

TJ Propagační podnik Dynamo České Budějovice: Musil, Ryneš, Vondrášek, Fík, Chalupa, Šafránek, Macura.

Zdroj: TJ Propagační podnik Dynamo České Budějovice

Štítky TJ Dynamo Propagační podnik České Budějovice, nohejbal, extraliga, muži, Karlovy Vary, SK Dynamo České Budějovice, Kokštejn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na slibný začátek nohejbalisté Dynama v Karlových Varech nenavázali a zápas prohráli  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.