Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V sobotu se uskuteční v Hluboké nad Vltavou extrémní překážkový závod Army Run

Úspěšná série překážkových závodů ARMY RUN zavítá v letošním roce také na jih Čech. Konkrétně na Hlubokou nad Vltavou. A to již tuto sobotu 9. dubna. Běžet se bude v areálu Autekempingu Křivonoska.

Závod je určen jak pro nováčky, tak pro zkušené běžce, kteří si chtějí ověřit svou fyzičku před dalšími letošními závody ARMY RUN. Trať bude dlouhá 5 kilometrů a připraveno bude více než 20 překážek. Závod nese označení CIVIL a je určen pro jednotlivce i týmy. Je to závod pro všechny, kteří chtějí zažít nevšední zážitek a poznat své limity.

Celý závod prověří fyzickou i psychickou sílu všech účastníků. Všechny překážky, které jsou po celé trase ARMY RUN jsou náročné, ale zároveň zábavné. Závodníci okusí studenou vodu, bahno, náročný terén, připravené překážky, ale především si odnesou skvělý zážitek. S návrhem překážek pomáhají bývalí profesionální vojáci z armed.cz. 

ARMY RUN se koná pod záštitou ministra obrany, s jehož ministerstvem úzce spolupracuje. Závod poběží také profesionální vojáci a svoji účast potvrdili už také přední běžci překážkových závodů jako Martin Hrazdil nebo Jiří Vacík.

Kromě závodu, který se koná v Hluboké nad Vltavou, jsou letos naplánovány ještě další tři závody. Vyhlášeny jsou zatím závody NATO ve Vyškově, které se uskuteční v červenci, poběží se minimálně 10 kilometrů a bude připraveno více jak 40 překážek. Poběží se také trasa ARMY na Ještědu, která bude v srpnu. Tato trasa bude mít minimálně 15 kilometrů a více jak 60 překážek.

Celou filozofií závodu je týmová spolupráce a fair-play. Hlavní je tak závod dokončit! A dokončit ARMY RUN je výzva sama o sobě.

On-line registrace na sobotní závod v Hluboké, respektive Autokempingu Křivonoska, jsou již uzavřené, ale stále je možné registraci dokoupit na místě a běžet!

Štítky Hluboká nad Vltavou, Army Run, Česko, NATO

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V sobotu se uskuteční v Hluboké nad Vltavou extrémní překážkový závod Army Run  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.