Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ninja noc zvládlo 76 dětí. Po přenocování probíhaly soutěže

Děti ze sportovní přípravky a oddílu TJ Karate České Budějovice absolvovaly uplynulý víkend pestrou Ninja noc, která zahrnovala hry, soutěže i trénink pod dohledem opravdového ninji.

Ninja noc je tradiční předvánoční akce, která je pro děti od tří do 12 let. Nejde o nic náročného, naopak se snažíme připravit uvolněný a zábavný program,“ uvedl hlavní organizátor akce Jindřich Ardolf z TJ Karate České Budějovice.

Na děti tak čekalo po příchodu do tělocvičny přivítání od opravdového ninji v černém obleku a s katanou nebo nunčaky. Hlavní náplní akce bylo přenocování v tělocvičně, promítání filmu a různé soutěže.

Noci se zúčastnilo rekordních 76 dětí z tréninkových skupin sportovní přípravky a karate. Děti musely po zahájení absolvovat krátký trénink pod vedením velkého ninji, který dohlížel na jejich tréninkové nasazení.“

Po tréninku se tělocvična proměnila v jednu velkou noclehárnu. Ráno pak po snídani na všechny čekala rozcvička a hlavní program sobotního dne - soutěžní klání o medaile a diplomy. „Soutěžilo se v úderech a kopech do lapy, ve sprintech a překážkových drahách. Na konci akce bylo slavnostní vyhlášení medailistů a společné focení,“ dodal Ardolf. 

Partnerem akce bylo SGM České Budějovice.

Autoři | Foto archiv TJ Karate České Budějovice

Štítky soutěž, karate, trénink, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ninja noc zvládlo 76 dětí. Po přenocování probíhaly soutěže  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.