Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dětská škola lyžování a snowboardingu pod vedením Jiřího Járy odstartovala 14. ledna

PR článek

Rodiče dětí ve věku od 6 let mají možnost zapojit své děti do výuky lyžování vysokoškolsky akreditovanými instruktory. Ti mají v dětské škole lyžování a snowboardingu dlouholeté zkušenosti při práci s dětmi a absolutními začátečníky.

Výhoda oproti běžným ski-školám spočívá mimo jiné v minimálních nárocích na rodiče. Výcvik probíhá na Zadově v menším a pro děti vhodnějším areálu, na sjezdovku děti dopraví autobus z Českých Budějovic – ráno tam a večer zpátky. Program je metodicky přizpůsoben věku dětí a počítá i s teplým obědem a volnou zábavou na sněhu.

„Práce s dětmi nás baví, minulou sobotu jsme si vyloženě užili. Mým cílem je děti pro sport nadchnout. Chtěl bych povolit ten tlak, který v současném komercionalizovaném dětském sportu panuje. Pohyb má dělat dětem hlavně radost, jen tak se může stát přirozenou součástí jejich dalšího života,“ říká Jiří Jára.

Dětská škola lyžování a snowboardingu proběhne ještě v termínech 21. ledna, 28. ledna, 11. února a 18. února. Na sobotu 21. ledna je připraveno živé vysílání na Facebooku, rodiče tak budou moci sledovat pokroky svých dětí online.

Pokud chcete dopřát svým dětem nejkvalitnější výuku v jižních Čechách, dovolit jim objevit vzrušující svět zimních sportů, najít nové kamarády a užít si skvělou zábavu, máte jedinečnou šanci využít posledních volných míst. Díky sponzorskému daru stále za skvělou cenu 2200 korun za čtyři lekce.

Více informací i online přihlášku najdete na webu www.aloha-spirit.cz.

Štítky lyžování, snowboarding, České Budějovice, Zadov, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětská škola lyžování a snowboardingu pod vedením Jiřího Járy odstartovala 14. ledna  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.