Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budějcký Hromada skončil na mistrovství Česka mládeže ve sportovní střelbě druhý

První dubnový den se v Plzni konalo mistrovství České republiky ve sportovní střelbě. Své střelce na západ Čech vyslal i klub SSK Stromovka České Budějovice a vrátil se s jednou medailí.

„V kategorii do 12 let uspěl ve velké konkurenci Jindra Hromada a získal super druhé místo za výsledek 299 bodů, když jednu devítku dal až předposlední ranou,“ řekl trenér Martin Nedvěd. „Lukáš Němec obsadil 17. místo ve stejné kategorii za výsledek 293 bodů.

V kategorii do 14 let to dopadlo úplně jinak, než se čekalo. Nicméně máme i mnoho pozitivních výsledků. Matěj Nedvěd přišel ranou 9,9 o finále a celkovým výsledkem 298 bodů obsadil 14. místo. Výsledek byl pro něj zklamání, ale jinak měl sezónu famózní,“ dodal Nedvěd.

Podle trenéra se dalším krásným výsledkem předvedl Matěj Pavlík, který za 295 bodů bral 33. místo. Jakub Svoboda nastřílel 294 body a byl 40. V kategorii dívek skončila na 22. místě Mallory Nováková, která v osobním rekordu nastřílela 297 bodů a na 28. místě skončila za 296 bodů Nela Vítů.

Autoři | Foto archiv SSK Stromovka

Štítky Česko, sportovní střelba, Plzeň, České Budějovice, Svatý Gorazd II., Jakub Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký Hromada skončil na mistrovství Česka mládeže ve sportovní střelbě druhý  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.