Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Budějcké mladé tenistky sbíraly na našlapaném turnaji zkušenosti

Kvalitní hráčky z několika krajů se o uplynulém víkendu sjely na kurty LTC Tonstav-Service České Budějovice, aby se utkaly v B-turnaji dorostenek. Domácí hráčky vypadly se ctí.

Do dvouhry za domácí zasáhly Simona Čurdová, Tereza Pešková, Kristýna Kuttová, Adéla Vavříková a Klára Mašíková. Ve čtyřhře nastoupila znovu Kuttová, Vavříková a Pešková.

Bohužel ani jedna naše hráčka nepřešla ve dvouhře přes první kolo. Byla to pro ně dobrá škola, ve které se proti kvalitním a výkonnostně lepším hráčkám naučily zase něco nového. Bylo složité proti nim uspět,“ uvedl šéftrenér LTC Tonstav-Service České Budějovice Jiří Linha.

Jihočešky bohužel tentokrát neuspěly ani ve čtyřhře. Turnaj dvojic vyhrála trochu překvapivě mladá Zuzana Kmínková z TK Pernštýn 1897 Pardubice, která ve finále porazila třetí nasazenou Lucii Cmarovou z TJ Slavia Plzeň 6:2 a 6:2. Kmínková uspěla i ve čtyřhře, kde vyhrála s Terezou Jungwirthovou z Teplic.

Do konce léta budou kurty LTC Tonstav-Service České Budějovice hostit ještě turnaje v babytenise, celostátní turnaje staršího i mladšího žactva a dorostu.

Tenisový turnaj dorostenek 15. - 18. červenec 2017

Středa, 19. července 2017, 21:58

Tenisový turnaj dorostenek 15. - 18. červenec 2017
Tenisový turnaj dorostenek 15. - 18. červenec 2017

Štítky LTC, Tonstav-Service, tenis, LTC Tonstav-Service České Budějovice, České Budějovice, Jiří Linha, Pardubice, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké mladé tenistky sbíraly na našlapaném turnaji zkušenosti  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.