Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Primátor přivítal na radnici volejbalové mistry

Úspěch pod vysokou sítí ocenil v pondělí budějcký primátor Jiří Svoboda, když na radnici přijal nové mistry české volejbalové extraligy. Od hráčů Jihostroje obdržel podepsaný dres s číslem sedmnáct, které nosí Jan Kuliha, a podepsaný volejbalový míč.

Na slavnostním přijetí nechyběli Kristián Červinka, Jan Kuliha, Radek Mach, Tomáš Fila, Jiří Kraffer, Josef Polák a Marek Šotola. Ostatní hráči Českých Budějovic, ať už současní, nebo končící, se připravují s českou volejbalovou reprezentací na nadcházející mezinárodní zápasy. S primátorem se setkal i realizační tým v čele s trenérem Reném Dvořákem a vedení klubu i s prezidentem Janem Divišem.

„Jak známo, hráči vyhráli mistrovský titul ve volejbalové extralize mužů, a právě za toto zlaté ocenění i skvělou reprezentaci našeho města jim chci osobně poděkovat. Věřím, že své výkony zopakují i ve Světové lize, kterou bude v červnu hostit budějovická Budvar aréna,“ řekl primátor. Po slavnostním přípitku pak Svoboda předal volejbalistům pamětní medaile. Ti se na oplátku podepsali do pamětní knihy.

Foto Jana Kroneislová

Štítky volejbal, primátor, VK Jihostroj České Budějovice, Česká volejbalová extraliga mužů, Jiří Svoboda, radnice, Marek Šotola, Josef Polák, Radek Mach, Tomáš Fila

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Primátor přivítal na radnici volejbalové mistry  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.