Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihostroj čeká předkolo Ligy mistrů. Pojede k neporaženému mistrovi Finska

Volejbalisté VK České Budějovice v domácí extralize válí, ale nyní se již musí zaměřit i na nový ročník Ligy mistrů. Ve třetím předkole se Jihočeši utkají s Ford Store Levoranta Sastamala. První zápas se hraje 8. listopadu ve Finsku.

Ford Store Levoranta Sastamala je aktuální mistr finské Championship League a podobně jako Jihostroj je v nové sezoně zatím bez prohry na prvním místě. Finská liga má odehráno osm kol a Sastamala má 23 bodů při skóre 24:3. Jihočeši mají po šesti zápasech šest výher, 18 bodů a skóre 18:0.

Třetí předkolo je poslední fáze před skupinovou částí Ligy mistrů. Jihostroj do Finska pojede k utkání, které se odehraje ve středu 8. listopadu, s cílem uhrát co nejlepší výsledek pro odvetu. Ta je v plánu v neděli 12. listopadu od 17:50.

Štítky VK České Budějovice, Liga mistrů, Ford Store Levoranta Sastamala, Finsko, mistr, Liga mistrů UEFA, Jihostroj, VK Jihostroj České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj čeká předkolo Ligy mistrů. Pojede k neporaženému mistrovi Finska  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.