Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Po sobotním hokeji vede cesta jedině na volejbal

Ideální příležitost, jak strávit chladnou lednovou sobotu ve společnosti sportu, nabízí VK Jihostroj České Budějovice a ČEZ Motor České Budějovice. Oba hrají 17. ledna před domácím publikem a fanoušci tentokrát mohou stihnout jak hokej, tak volejbal.

Hokejisté Motoru jsou osm kol před koncem základní části na vynikajícím druhém místě a směřují do play-off. Rádi by ale udrželi aktuální pozici, která jim zaručuje oddych před zápasy čtvrtfinále. Jelikož na ně však dotírá Třebíč a Kladno, tři body proti Kadani jsou nutně potřeba.

Nejinak tomu je i u volejbalistů Jihostroje. Ti chtějí nechat zapomenout na výkony z loňského kalendářního roku, které byly zapříčiněny hlavně rozsáhlou marodkou v sestavě. Každé vítězství je však momentálně důležité především pro získání sebevědomí.

Spolupráce navíc přináší pro příznivce hry pod vysokou sítí výhody. Každý, kdo se na pokladně prokáže platnou jednorázovou, nebo permanentní vstupenkou z duelu Motoru proti Kadani, který začíná už od 15 hodin, dostane slevu na střetnutí Jihostroje s Havířovem. To startuje tradičně v 18 hodin.

V praxi tak bude platit, že ti, jenž mají nárok na základní vstupné, zaplatí na pokladně pouze zlevněné, tedy 60 Kč. Ještě lépe vzejdou z akce studenti a senioři, kteří tentokrát půjdou na extraligový volejbal zcela zdarma. To je nabídka, kterou by neměl žádný sportovní nadšenec odmítnout!

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát čtyři vstupenky, které si mezi sebe rozdělí čtyři čtenáři rovným dílem. Každý tedy dostane po jednom lupenu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotního poledne následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Základní vstupné na extraligový duel Jihostroje stojí 100 Kč. Správně je tedy možnost B.

Po jedné volné vstupence na dnešní utkání vyhráli čtenáři Jirka Pecha, Vladislava Gutwirthová, Petr Martinec a Jaroslava Uherová. Blahopřejeme!

Štítky volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, SKV Havířov, Uniqa extraliga, 14. kolo, Madeta Motor České Budějovice, hokej, soutěž, Kadaň, Volleyball.cz Kladno, Třebíč, Petr Martinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po sobotním hokeji vede cesta jedině na volejbal  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.