Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Hráči Dynama, Motoru, Jihostroje i Štírů na turnaji TOP 4 předvedli show pro diváky

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice připravili na úterní večer přátelský turnaj ve florbale pro čtyři nejsledovanější budějcké sportovní kluby. Do sportovky si našlo cestu několik stovek diváků.

Florbalového turnaje se zúčastnili hráči SK Dynamo České Budějovice, ČEZ Motor České Budějovice, VK České Budějovice a FBC Štíři České Budějovice. „Myšlenka TOP 4 je na podporu a motivaci mládeže. Před turnajem se totiž po hřišti proháněly děti, které si pak mohly přijít i pro autogram od známých sportovců,“ řekl Barbora Čížková, hlavní organizátorka a členka vedení florbalového oddílu FBC Štíři České Budějovice.

Po palubovce se proháněli proti sobě Ivo Táborský, Roman Vráblík, Radek Mach nebo Michael Kudláček. „Atmosféra byla super. Myslím, že se to povedlo na jedničku a klaplo vše, co bylo v plánu. Velké dík patří moderátorovi a celé produkci Art4promotion. I když o výsledky nešlo, vrcholem programu byly dramatické chvilky při utkání dospěláků Štírů a Motoru, ve kterém došlo až na napínavé nájezdy,“ dodala Čížková s tím, že za rok by Štíři rádi uspořádali třetí ročník turnaje.

Florbalový turnaj TOP 4 2017

Středa, 3. května 2017, 13:55

Florbalový turnaj TOP 4 2017
Florbalový turnaj TOP 4 2017

Štítky Jihostroj, florbal, České Budějovice, SK Dynamo České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, VK Jihostroj České Budějovice, Ivo Táborský, Roman Vráblík, Radek Mach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hráči Dynama, Motoru, Jihostroje i Štírů na turnaji TOP 4 předvedli show pro diváky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.