Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějovický Majáles začal. V pestrém programu nabízí tradici i novinky

Budějovický Majáles odstartoval. Nedělní zahajovací program v centru Budějc načal pětidenní maraton plná koncertů, divadel, besed, workshopů a mnohého dalšího. O zábavu opravdu nebude nouze, protože Budějovický Majáles v letošním roce nabídne až 180 bodů programu odehrávajících se na 40 různých místech Českých Budějovic.

O zábavu opravdu nebude nouze, protože letošní Budějovický Majáles nabízí až 180 bodů programu odehrávajících se na 40 různých místech jihočeské metropole. Jako každý rok se organizátoři vydali cestou nekonvekčnosti a originality, a tak se kromě tradičních částí programu jako jsou autokino, piknik, rodinné odpoledne či divadlo na scéně v letištním hangáru v Plané, můžete těšit i na mnohé novinky. Za zmínku určitě stojí koncerty na střeše Domu kultury Metropol čnebo odpočinkové zóny rozmístěné v centru Českých Budějovic. 

Organizátoři Budějovického Majálesu letos premiérově navázali spolupráci s německým festivalem Kontakt - Das Kulturfestival Bamberg v rámci Česko - německého kulturního jara 2017. Díky tomu se můžete těšit třeba na německého multiinstrumentalistu The Micronaut nebo na speciální žívé streamy přímo z místa dění německého festivalu.

Celý festival Budějovický Majáles bude zakončen velkolepým pátečním průvodem škol a Open Air na Sokolském ostrově. 
 

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky České Budějovice, festival, Dům kultury Metropol, Planá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějovický Majáles začal. V pestrém programu nabízí tradici i novinky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.