Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

A-týmy softbalistů Ledenic zahájily sezonu úspěšně. Atakují nejvyšší příčky

Vedení softbalového klubu Žraloci Ledenice má v posledních týdnech příjemné starosti. Ženy extralize po 13 zápasech dominují, muži drží druhou příčku. „Daří se ale i mládežnickým týmům,“ říká prezidentka Hana Korčáková.

Nejlépe si vedeme v extraligách dospělých, kde ženy drží první místo a i muži se pohybují na předních příčkách soutěže. To je úžasné,“ řekla při hodnocení šéfka klubu Korčáková. Muži mají na první Chomutov sice ztrátu šesti bodů, ale také dva zápasy k dobru.

Naopak ženy budou muset svojí pozici hájit před dotírajícím SK Joudrs Praha, který má také dva zápasy k dobru a manko čtyř bodů. „Další týmy se také většinou drží v popředí tabulek. Jen juniorky ve druhé lize jsou šesté. Jinak junioři drží 4. místo, kadeti jsou druzí, žáci i žákyně první a v Coachballu a Teeballu jsme čtvrtí a třetí.

O víkendu pokračuje extraliga žen v domácí ledenické Sharks Bay Areně. V sobotu se v lákavém zápase ženy utkají od 14 a 16 hodin s Joudrs Praha, v neděli pak přivítají od 12 a 14 hodin SaBaT Praha.

Štítky softbal, extraliga, klub, Ledenice, SK Joudrs Praha, SaBaT Praha, Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

A-týmy softbalistů Ledenic zahájily sezonu úspěšně. Atakují nejvyšší příčky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.