Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Tři lidé se zranili při čelní srážce aut na Strakonické ulici v Budějcích

Čelní srážka dvou osobních aut na frekventované Strakonické ulici v Českých Budějovicích si dnes, v pondělí 29. května v poledne vyžádala tři zranění.

Řidička osobního automobilu tovární značky Renault, která cestovala ve směru od Husovy třídy, ze zatím nezjištěných příčin přejela v blízkosti křižovatky s odbočkou k prodejně nábytku Sconto do protisměru. Tam se čelně srazila s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Fiat. Při nehodě se zranili tři lidé, kteří byli následně převezeni do zdravotnického zařízení.

Provoz na velmi frekventované ulici byl kvůli nehodě omezen, projíždělo se jedním pruhem z obou stran, a to konkrétně od Sconta k prodejně Albert.

„Českobudějovičtí dopravní policisté žádají případné svědky popsané nehody, aby nás kontaktovali na Územním odboru České Budějovice, Dopravní inspektorát, Skupina dopravních nehod, Plavská 2, České Budějovice, telefon 974 226 588, případně na lince tísňového volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí Milan Bajcura. 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, policie, svědek, České Budějovice, havárie, Sconto, Renault, Fiat, Albert Česká republika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři lidé se zranili při čelní srážce aut na Strakonické ulici v Budějcích  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.