Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Seminář Kyusho-jitsu ve Vyšším Brodu přinesl dárky dětským pacientům budějcké nemocnice

Dar v podobě elektronických Albi tužek předali v úterý 18. července zástupci oddílu Kyusho Vyšší Brod dětskému oddělení Nemocnice České Budějovice. Oblíbené interaktivní hračky pořídili z výtěžku semináře Kyusho-jitsu, který se konal 23. až 25. června ve Vyšším Brodu.

„Seminář jsme organizovali s cílem, že podpoříme děti v českobudějovické nemocnici. Dětské oddělení projevilo zájem o nákup elektronických tužek, které jsou současně vybaveny i vzdělávací knihou,“ uvedl Zdeněk Vidlák z Kyusho Vyšší Brod, který zároveň výrobky v celkové hodnotě 36 230 korun pořídil.

„Akci hodnotíme jako velmi úspěšnou, dorazilo 32 bojovníků, kteří velmi rádi svou účastí přispěli na nákup hraček pro děti,“ dodal organizátor semináře Zdeněk Vidlák.

Mluvčí českobudějovické nemocnice Iva Nováková podotkla, že darované elektronické tužky disponují výukovým programem. „Děti se pobaví a zároveň se dozví mnoho zajímavých informací, zkrátka ideální kombinace,“ řekla.

Náplní semináře Kyusho-jitsu ve Vyšším Brodu byly vitální body v sebeobraně, při boji z blízka, na zemi, úchopy a páky.

Tisková zpráva

Štítky Vyšší Brod, seminář, Kyusho-jitsu, dar, výtěžek, nemocnice, dítě, České Budějovice, Nemocnice České Budějovice, ALBI Česká republika a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seminář Kyusho-jitsu ve Vyšším Brodu přinesl dárky dětským pacientům budějcké nemocnice  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.