Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Leoš Mareš a jeho moderátorští kolegové se na Holkově rozloučí s létem

Rozloučit s létem bude mít každý možnost už v sobotu na Holkově. Letní parket hostí třetí zastávku turné Hanácká vodka Evropa 2 Live tour 2017. Na jih Čech tak zavítají moderátorské hvězdy v čele s ikonou vysílání stanice Leošem Marešem.

Letní parket Holkov k Evropě 2 již neodmyslitelně patří. Se známými tvářemi rádiové stanice jsou zde spjaty legendární mejdany, letos tomu nebude jinak. Do Holkova v sobotu zamíří kromě Leoše Mareše i Zorka Hejdová, Katka Říhová nebo Petr „Nasty“ Cerha.

O pořádnou muziku, která bude celou akci doprovázet, se postará i slušná řádka dýdžejů. Chybět nebudou známí interpreti z pořadu Dance eXXtravaganza (Michael C, Flux, Dafonic a Lady A), prostor dostanou i jihočeští M(i)ke, Melvin Coxx, Svan Lay, Rudeboy, Mauro P, Lucas a Sall Session.  

Areál letního parketu v Holkově se otevře návštěvníkům v 18 hodin. Lístky za 225 korun jsou stále k dispozici, prodává je Music Center na budějckém náměstí, Infocentrum Český Krumlov ve Vošáhlíkově mlýně, Restaurace U koňské dráhy v Holkově a webový portál Ticketstream. Vstupenky zakoupené v předprodeji budou mít vlastní vstup do areálu a jejich majitelé se tak vyhnou dlouhým frontám. Pro každého je navíc zdarma připraven prostor pro parkování a stanování.

Foto Evropa 2

Štítky Evropa 2, Leoš Mareš, loučení, léto, party, hudba, Holkov, Evropa, Česko, Zorka Hejdová, MUSIC CENTER v.o.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Leoš Mareš a jeho moderátorští kolegové se na Holkově rozloučí s létem  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.