Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý muž vyhrožoval nájemníkům bytu zabitím

Muž se posilnil alkoholem a dobýval se do třeboňského bytu bývalé přítelkyně. Nájemníkům s pistolí v ruce vyhrožoval zabitím. Naštěstí zůstalo jen u slov. Agresor ale putoval do cely. Když vystřízlivěl, policisté muže propustili. Čeká ho soud, kde bude mít rozhodně co vysvětlovat.

Osmadvacetiletý podezřelý muž, v sobotu 26. srpna v podvečerních hodinách na chodbě domu  v Třeboni, měl  s pistolí v ruce kopat do dveří bytu, kde žije jeho bývalá partnerka, a domáhat se vstupu do bytu. Demonstrativně manipuloval se závěrem zbraně. Na adresu nájemníků bytu vykřikoval vulgární výhružky s tím, že je prý zabije a zastřelí. Obyvatelé bytu se báli o zdraví i o své životy a proto se obrátili na policii.

„Přivolaná hlídka třeboňských policistů muže zadržela a zajistila i zbraň, kterou měl agresor nájemníkům bytu vyhrožovat. Zbraň byla plynová," uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Podezřelý muž se také podrobil dechové zkoušce, kdy hladina alkoholu přesáhla dvě promile. „Poté byl převezen do Českých Budějovic do policejní cely. Po vystřízlivění si v neděli 27. srpna převzal sdělení podezření a poté byl třeboňskými policisty ze zadržení propuštěn. Do dvou týdnů stane před soudem," dodal mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky výhružka, zbraň, pistole, policei, soud, Třeboň, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž vyhrožoval nájemníkům bytu zabitím  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.