Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž s nožem na hrudníku vyhrožoval sebevraždou

Ukončím to tu, omílal stále dokola muž, který pevně svíral nůž na svém hrudníku na Kardašovořečicku. O mužův život se obával jeho kamarád, který se proto obrátil na policii. Policisté přijeli včas a muži tak zachránili život.

Na linku tísňového volání Policie České republiky se v pondělí 6. listopadu kolem půl čtvrté odpoledne obrátil muž, že prý jeho kamarád chce spáchat sebevraždu na Kardašovořečicku. Prý drží na svém hrudníku nůž a říká, že to tu ukončí.

Když jindřichohradečtí policisté přijeli na místo, našli v bytě muže se sebevraždednými úmysly ležícího na posteli. V obou rukou pevně svíral nůž opřený špicí o svůj hrudník. Když muž policisty uviděl hlasitě a intenzivně vyhrožoval, že to tu ukončí.

„Mladí policisté však velmi profesionálně začali s mužem komunikovat, čas běžel a policisté si začali získávat mužovu důvěru. Následně se oběma policistů podařilo muže přesvědčit, aby odložil svůj nůž, což po chvíli i  udělal. Policisté neváhali a jakmile byl nůž z mužova dosahu ihned k němu přistoupili  a vyvedli  ho z bytu ven. Tam už čekala odborná pomoc zdravotníků jindřichohradecké záchranné služby, kteří muže převezli do zdravotnického zařízení. Nutno dodat, že oba mladí policisté svým profesionálním přístupem naplnili heslo Pomáhat a chránit,“ popsala sled události policejní mluvčí Hana Millerová. 

Štítky sebevrah, nůž, muž, policie, hrudník, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s nožem na hrudníku vyhrožoval sebevraždou  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.