Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Strunkovice budou dějištěm zajímavých fotbalových bitev. A to v podání zvučných jmén

Sportovní odpoledne plné fotbalu a zábavy se uskuteční v neděli ve Strunkovicích nad Blanicí. Program je nabitý a slibný. Kopačky tam kromě domácích fotbalistů obují třeba hokejisté budějckého Motoru nebo tým složený ze známých sportovců a umělců.

Jako první vyběhne v neděli 25. června na strunkovický trávník ve 14:30 hodin výběr českobudějovického Motoru posílen o hráče z KHL a hostů. Nastoupí za něj například Jakub Kovář, Jiří Novotný, Petr Sailer, Stanislav Bednařík, bratři Kotalíci, Martin Vozábal, David Horejš a také samozřejmě hráči ze současného kádru Motoru. Barvy tohoto výběru bude hájit i Karel Poborský. Soupeřem jim bude domácí celek Blaníku Strunkovice. 

Druhý zápas od 16:30 hodin obstará tým sportovců a umělců. Za něj budou kopat například Roman Šebrle, Jakub „Lavi Lavický" Štáfek, Dominik Hašek, herci Martin Kraus, Milan Pitkin a Jaroslav Sypal, hvězda seriálu Okresní přebor Leoš Noha, fotbalisté Horst Siegl, Tomáš Skuhravý, Jan Berger, Jiří Novotný, hokejisté Martin procházka, Tomáš Vlasák, Radko a Leo Gudasovi a další známá jména. Tento tým nastoupí proti domácímu výběru Strunkovice 35+.

Vstupné na celé odpoledne činí 100 korun, děti do patnácti let jdou zdarma. Část výtěžku půjde na charitativní účely.

 

Štítky fotbal, hokejista, herec, utkání, Strunkovice, charita, Madeta Motor České Budějovice, Strunkovice nad Blanicí, Jiří Novotný, Jakub Kovář, Kontinentální hokejová liga, Martin Vozábal, Petr Sailer, David Horejš, Karel Poborský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strunkovice budou dějištěm zajímavých fotbalových bitev. A to v podání zvučných jmén  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.