Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Strunkovické sportovní odpoledne bavilo

Fotbalové hřiště ve Strunkovicích nad Blanicí bylo dějištěm už devátého sportovního odpoledne. Akce přilákala početné publikum, které se bavilo nejen sledováním zajímavých fotbalových duelů v podání, jak domácích hráčů, tak týmů složených ze zvučných jmén.

V „Mexiku“ se v neděli 25. června na stadionu Blaníku Strunkovice děly věci nevídané a diváci viděli zajímavé situace i mimo trávník, a podle ohlasů se představení líbilo. Je to také ocenění práce místních „bafuňářů“, že dokázali i při devátém setkání tohoto druhu opět zvednout laťku výše. Už sestava hokejového českobudějovického Motoru, kde se to jen hemžilo slavnými jmény, budila respekt a perfektní vystupování celé výpravy vše ještě podtrhlo.

Mužstvo legend tentokrát sestavoval především Jan Berger a přivezl opravdu silný tým,kde mimo fotbalistů Skuhravého a Jirky Novotného hráli Dominik Hašek, Leo Gudas, Martin Procházka, Tomáš Vlasák, Leoš Noha, Jakub „Lavi“ Štáfek, Martin Kraus, Milan Pitkin, Jarda Sypal a fotbalistka roku Petra Divišová.

Do domácí staré gardy těsně před utkáním „přestoupili“ Roman Šebrle a Jakub Kovář, a na hře domácích to bylo zřetelně znát.

Před zápasem zazpíval nádherně českou hymnu člen opery Národního divadla Vratislav Kříž, celé odpoledne precizně moderoval Zdeněk Žemlička. Pro děti byl překvapením čtyřnásobný přelet letadla, ze kterého se vždy vysypaly bonbony na hrací plochu.

Blaník Strunkovice - Motor České kombi 6:4 (2:1)

Branky:  13. T. Balica, 22. a 44. J. Němeček, 36. M. Vozábal, 50. I. Šimčík - 20. a 47. K. Vácha, 40. R. Žurek, 51. S. Bednařík.

Blaník Strunkovice +35 - Legendy 2017 8:8 (2:5)

Branky: 2., 9., 24. a 45. J. Štáfek, 1. a 37. J.  Kovář, 16. a 23. T. Vlasák - 19. a 55. M. Valenta, 33. R. Šebrle, 34. R. Doubek, 39. P. Krump, 45. F. Gaier, 50. P. Divišová, 51. D. Hašek.

Sportovní odpoledne ve Strunkovicích 2017

Středa, 28. června 2017, 13:50

Sportovní odpoledne ve Strunkovicích 2017
Sportovní odpoledne ve Strunkovicích 2017

Autoři | Foto Jan Škrle

Štítky Strunkovice, fotbal, odpoledne, zábava, Štáfek, Strunkovice nad Blanicí, Jakub Kovář, Dominik Hašek, Tomáš Vlasák, Petra Divišová, Roman Šebrle, Madeta Motor České Budějovice, Mexiko, Jan Berger, Jiří Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Strunkovické sportovní odpoledne bavilo  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.