Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na namrzlé vozovce nezvládla řidička svůj vůz a narazila do stromu

Krušné ráno měly všechny jednotky Integrovaného záchranného systému dnes, ve čtvrtek 23. listopadu. Vyjížděli hned k několika dopravním nehodám. Jednou z nich byla nehoda na Prachaticku, kde žena nezvládla svůj vůz a narazila do stromu.

Před šestou hodinou ranní vyjížděli dopravní policisté k nehodě na silnici II. třídy číslo 141 ve směru Libínské Sedlo- Blažejovice. Řidička osobního vozu Škoda Octavia pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu namrzlé vozovky a nabourala.

Řidička na namrzlé vozovce dostala smyk, vyjela vpravo mimo komunikaci, kde se převrátila s vozidlem na bok a narazila do stromu. Při dopravní nehodě utrpěla přesně nezjištěná zranění, se kterými byla převezena do nemocnice. Alkohol byl u řidičky negativní,“ upřesnila policejní mluvčí Martina Joklová.

ČTĚTE TAKÉ: Při vážné dopravní nehodě na Jindřichohradecku se zranilo pět lidí 

Nehodě na namrzlé vozovce bohužel nezabránily ani zimní pneumatiky, které žena na vozidle měla. Odhadovaná hmotná škoda se vyšplhala do výše 50ti tisíc korun.

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, policie, automobil, strom, okres Prachatice, Škoda Octavia, Blažejovice, Libínské Sedlo, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na namrzlé vozovce nezvládla řidička svůj vůz a narazila do stromu  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.