Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

U Tchořovic havarovala tři auta. Pro dva těžce zraněné muže letěl vrtulník

Dva lidé utrpěli těžká zranění při dopravní nehodě tří aut u Tchořovic na Strakonicku. Do nemocnice je transportoval vrtulník. Odhadovaná škoda na havarovaných vozidlech činí 380 tisíc korun.

Dopravní nehoda tří osobních automobilů, dvou vozidel Škoda Octavia a jednoho auta BMW,  se stala na silnici u Tchořovic na Strakonicku o posledním srpnovém dni, krátce po sedmnácté hodině. 

Řidiči uvedených vozidel jeli ve směru od obce Lnáře na Blatnou. Muž za volantem vozidla BMW začal předjíždět před sebou jedoucí kolonu aut.

„Ve chvíli, kdy jel na stejné úrovni se Škodou Octavia, její řidička z dosud nezjištěného důvodu vybočila ze směru své jízdy, čímž se bočně střetla s BMW. To bylo nárazem odraženo ze své jízdní dráhy vlevo mimo silnici, kde narazilo do stromu. Řidička Škody Octavia po srážce vjela mimo silnici do silničního příkopu, kde také narazila do stromu. Při střetu zmiňovaných vozidel bylo poškozeno třetí auto značky Škoda Octavia, které jelo ve stejné koloně," popsala havárii policejní mluvčí Jaromíra Nováková. 

Při nehodě utrpěli sedmapadesátiletý řidič BMW (nar. 1960) a jeho o deset let starší spolujezdec těžká zranění, do nemocnice je transportoval vrtulník. Odhadovaná škoda na havarovaných vozidlech činí 380 tisíc korun.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, auto, zranění, řidič, policie, Tchořovice, silnice, BMW, okres Strakonice, Škoda Octavia, Blatná, Lnáře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Tchořovic havarovala tři auta. Pro dva těžce zraněné muže letěl vrtulník  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.