Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

IGY se rozrůstá. Pro zákazníky je stále otevřeno

PR článek

Nákupní centrum IGY brzy dostane nový kabát. V souvislosti s výstavbou dvojčete IGY2 probíhá revitalizace stávající budovy, ale pro Budějovické zůstává naprostá většina obchodů stále otevřená a na parkoviště se dá zajíždět bez omezení.

„Věříme, že i přes stavební úpravy si k nám zákazníci cestu najdou. Po dokončení revitalizace se mohou těšit na nový interiér, obchody a multikino,“ prozradil ředitel IGY Centra Michal Lojka. První fáze úprav bude hotová do konce srpna. V současné době se bourá ArtIGY a začínají připravy na stavbu multikina. Probíhá výměna eskalátoru v 1. patře, kde bylo z tohoto důvodu umístěno provizorní schodiště. I přesto mohou návštěvníci zamířit do většiny obchodů, které se v IGY Centru nacházejí.

Aktuálně jsou pouze dočasně uzavřené a v září se znovu otevřou hojně navštěvované obchody H&M, Bonet Tamaris, Adidas, Timeout a Euronics. Úplně zavřená je a delší dobu zůstane FAnn parfumerie.

Manufaktura a Presence se musely přesunout do prvního patra, na novém místě v přízemí se nyní nachází i cestovní kancelář Blue Style. Oblíbené Office shoes a butik Orsay se oproti plánu znovu otevřou již v nejbližších dnech. Vedle těchto změn je dalších více než 60 obchodů stále otevřených bez jakýchkoli omezení.

Informace o všem, co se v IGY aktuálně děje, získáte vždy přímo na infostánku IGY Centra denně od 9 do 20 hodin. V poslední době také v pasáži potkáte milé hostesky, které vám rády se vším poradí. Ty nejčerstvější novinky o změnách v IGY se dočtete také online na www.noveigy.cz nebo na Facebooku.

Štítky obchod, Adidas, Blue Style, Orsay, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IGY se rozrůstá. Pro zákazníky je stále otevřeno  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.