Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

AZ Centrum slaví v Budějcích 20 let. K výročí uspořádá oslavu a zlevní sortiment

PR článek

Dvacet let na trhu se zahradní technikou? To už je pořádně dlouhá doba na to, aby bylo AZ Centrum České Budějovice tím pravým místem pro nákupy zahrádkářů, zemědělců a kutilů. A že jich je v České republice víc než dost. Prodejna zahradní techniky nyní v rámci oslavy „dvacetin“ nabízí 10 % slevu na veškerý svůj sortiment.

Za dvacet let prošlo AZ Centrum České Budějovice značnou proměnou. Zatímco dříve jste museli projít rezervačními pořadníky na stroje, dnes si můžete techniku vybrat prakticky hned na místě, a to ještě z velmi široké nabídky. Tým vyškolených pracovníků se přizpůsobuje moderním potřebám zákazníků nejen v oblasti zahrady, ale i poloprofesionální a profesionální techniky. AZ Centrum České Budějovice tak snadno zájemcům nabídne i kompletní služby na klíč.

Sortiment se však nadále rozšiřuje a upravuje podle potřeb stálých i nových zákazníků. Profesionální zahradní stroje zde najdete za rozumné ceny a zpřístupněné i méně náročným zákazníkům, kteří mají doma zahradu. Agrozet, pod který AZ Centrum České Budějovice patří, prodává každoročně kolem 100 až 130 kusů travních traktorů, čímž se řadí mezi jednoho z největších prodejců v oblasti této techniky.

AZ Centrum České Budějovice nabízí pouze to nejkvalitnější zboží, za které se může svým zákazníkům stoprocentně zaručit. Služby se oproti ostatním liší v tom, že poskytuje individuální poradenskou činnost a prodejní i poprodejní servis, jež zabezpečuje speciálně vyškolený personál. Díky tomu se do prodejny stále vrací věrní zákazníci. Sortiment je také především český, jehož výrobce se Agrozet snaží co nejvíce podporovat.

Kvalitní obchod se rovněž nemůže obejít bez e-shopu. Na něm naleznou zákazníci okolo 80 tisíc položek. Každý týden zde běží akční nabídka dle sezonnosti, která je posléze prostřednictvím e-mailu rozeslána zákazníkům. Po objednání zboží z e-shopu si mohou vybrat ze 14 výdejních míst po celé republice, a to s odběrem zdarma.

Protože slaví AZ Centrum České Budějovice dvacetileté výročí v říjnu letošního roku, připravilo si pro zákazníky speciální akci. Už 7. října bude v prodejně veškerý sortiment o 10 % levnější! Navíc si v rámci návštěvy lidé mohou vyzkoušet i některé z prodávaných strojů jako například travní traktory pro neudržované porosty, moderní podobu VARI sytému, ale i elektovozítka pro seniory. Pro děti zde bude připravena zajímavá soutěž na šlapacích traktorech.

Jestli tedy ještě nevíte, co dělat 7. října, určitě byste neměli vynechat oslavu dvacetiletého výročí prodejny AZ Centrum České Budějovice. Kromě zábavy se můžete levněji připravit na jakékoliv roční období vaší zahrady. Více na www.agrozet.cz.

Foto Jan Luxík

Štítky České Budějovice, technika, slavnost, Česko, zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AZ Centrum slaví v Budějcích 20 let. K výročí uspořádá oslavu a zlevní sortiment  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.