Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nové a větší IGY zpestří život v Českých Budějovicích i v celém kraji

PR článek

Obchody v IGY Centru stále plní čerstvé kolekce a jsou připraveny pro každého, kdo se chystá obléknout do nové sezony. Stejně tak se do nového obléká samotné IGY. Přístavba nové budovy je v plném proudu společně s rekonstrukcí původní pasáže.

Vše směřuje k tomu, abyste zanedlouho mohli vybírat z nového a širšího sortimentu oděvů, doplňků, spotřebního zboží a dalších služeb. Velké multikino, plánované fitness nebo wellness centrum a rozsáhlejší gastronomické služby povýší obchodní pasáž na společenské i zábavní centrum.

Nakupujte i v době přestavby

I přes stavební omezení má IGY stále otevřeno denně od 9 do 21 hodin. Některé obchody se nachází již v zrekonstruovaných prostorách, jiné podléhají dočasnému uzavření právě z důvodu jejich úpravy. I tak ale v IGY stále nakoupíte vše, co potřebujete: oděvy v Orsay, Lindex nebo New Yorker, boty v Deichmann, elektroniku v Euronics, kosmetiku v dm i Yves Rocher, šperky v Klenoty Aurum i Presénce, zboží do domácnosti v Tescoma nebo Nanu-Nana a potraviny v Albertu. Zároveň si můžete posedět a občerstvit se v Potrefené huse.

IGY v novém kabátě již za pět měsíců

Na podzim se otevřou brány nového IGY s prodejní plochou o rozloze 29 tisíc metrů čtverečních a širokou nabídkou obchodů, služeb a zábavních prvků s nejmodernějšími technologiemi. Velkorysá architektura a umístění v blízkosti centra města vytvoří z IGY místo moderního životního stylu. Díky rozsáhlé přístavbě a rekonstrukce se stane nejdominantnějším obchodním centrem Českých Budějovic a vůbec celého Jihočeského kraje.

Plánovaný termín otevření nového IGY Centra je stanoven na přelom října a listopadu.

Co nové IGY svým zákazníkům nabídne?

V IGY naleznete až o padesát nových obchodů a služeb více než doposud. Multikino, gastronomickou zónu s rozšířenou nabídkou jídel, dětské koutky, pět pater upravených kanceláří a 250 nových parkovacích míst.

Největší změnou v prostorách IGY Centra bude možnost návštěvy multikina s devíti sály, jehož provozovatelem se stane Cinestar. Velký přínos objevíte v nové restaurační zóně, která vám zpříjemní čas mezi nákupy. Útočiště pro oddech přinesou kavárny Costa Coffee, DéKáčko i McCafé. Milovníky rychlého občerstvení jistě potěší vedle zavedeného KFC navíc i McDonalds.

V nových a větších prostorách se objeví oblíbené a z IGY již známé obchody H&M, Sportisimo nebo CCC. Přibydou i další módní značky jako například s.Oliver, Tommy Hilfiger, Calzedonia či Terranova. Nabídku sportovního oblečení doplní A3 Sport. A na četná přání zákazníků se do IGY vrátí i lékárna.

Je vidět, jaký kus cesty své rekonstrukce a výstavby nové části IGY už zvládlo. A pokračuje dál. Ostatně všechny novinky můžete přehledně sledovat na webu či Facebooku.

IGY Centrum se postupně obléká do nového!

Štítky IGY, přestavba, obchod, multikino, nákup, České Budějovice, rekonstrukce, oblečení, Orsay, New Yorker, Yves Rocher, KLENOTY AURUM, Tommy Hilfiger, KFC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové a větší IGY zpestří život v Českých Budějovicích i v celém kraji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.