Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Viscofan CZ: Firma, která si cení svých zaměstnanců

PR článek

Společnost Viscofan CZ, výrobce a dodavatel kompletního sortimentu umělých střívek, je jedním z největších zaměstnavatelů v Českých Budějovicích. To ví každý druhý. Při pohledu zblízka lze ovšem zjistit i to, že Viscofan CZ už přes dvacet let nabízí kvalitní pracovní podmínky a prostředí.

Po celém světě naleznete síť továren skupiny Viscofan, která je největším výrobcem umělých střívek na světě. Společnost Viscofan CZ je součástí této silné mezinárodní skupiny a její výrobky se staly součástí každodenního života většiny populace. Bez střívek z Viscofanu by si nikdo nemohl pochutnat na párku s hořčicí, grilované klobáse, šunkovém chlebíčku nebo dobrém suchém salámu. 

Viscofan patří mezi společnosti živící světovou populaci, protože dodává střívka do více než 100 zemí světa. Společnosti se daří i v České republice. Českobudějovický závod aktuálně zaměstnává přes sedm set lidí a nadále se rozrůstá. Vedení firmy si uvědomuje, že za jejím úspěchem jsou právě zaměstnanci, proto se snaží dělat maximum pro jejich spokojenost. 

„Nastavili jsme atraktivní systém odměňování a doplňkových benefitů, mzdy navyšujeme pravidelně. Neustále pracujeme na vylepšování pracovního prostředí. Přímo v areálu jsme například vybudovali moderní podnikovou restauraci, kde je zajištěno stravování i pro pracovníky v nepřetržitých provozech, to znamená snídaně, oběd a večeře po sedm dní v týdnu. Zároveň pro naše lidi pořádáme řadu mimopracovních akcí a podporujeme různé volnočasové spolky a aktivity zaměstnanců a jejich rodin,“ doplňuje manažerka personálního oddělení Jana Kalkušová.

Štítky VISCOFAN CZ, České Budějovice, Viscofan, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viscofan CZ: Firma, která si cení svých zaměstnanců  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.