Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aspera technology ve středu ukáže své zázemí i možnosti. Připravuje Dny otevřených dveří

PR článek

Víte, že Aspera se od roku 2013 zabývá zakázkovou kovovýrobou? Jsme mladá, dynamická a ambiciózní společnost v Českých Budějovicích a zveme Vás 27. září na Den otevřených dveří pro celou rodinu s občerstvením zdarma a moderátorem z Hitrádia Faktor Jirkou Ježkem.

Program bude probíhat po celý den mezi 10. a 18. hodinou v areálu Aspera technology: Křižíkova 734/1 České Budějovice, na konečné zastávce autobusu č. 12.

Přijďte strávit příjemný den v Aspeře s celou rodinou. Máme pro Vás připraveny prohlídky výrobního závodu s odborným výkladem našich technologů a burzu pracovních příležitostí. Aspera technology může být Vaším budoucím zaměstnavatelem! V současné době nabízíme nové pracovní pozice: Operátor CNC, svářeč, brusič, vedoucí expedičního skladu, lakýrník, interní manipulant a skladník.

Máme připraven zajímavý program i pro Vaše děti. Pro ty menší bude k dispozici skákací hrad a ty větší jistě zaujme vláknový laser Amada, automatické ohýbací centrum Salvagnini, ohraňovací lis Trumpf nebo moderní lakovací kabina Wagner.

V roce 2013 při otevření nového skladového a výrobního areálu firmy Aspera  spol. s r.o. zároveň vzniklo výrobní středisko ASPERA technology. Zabývá se především zakázkovou kovovýrobou – zákazníkům nabízíme komplexní služby od konstrukce, zpracování plechu, pálení laserem, vysekávání a ohraňování, svařování, práškové lakování, montáž a elektromontáž až po konsignační sklad.

Naše výroba je řízena podle certifikace ISO 9001 a proto víme, že kvalita je až na prvním místě,“ říká vedoucí kvality Jan Večeřa. Další částí našeho výrobního portfolia je i vývoj a výroba vlastních produktů, jako jsou odpadkové koše, lavičky, kuřácké stoly, květináče, svítidla a další kovový mobiliář.

Díky investicím do moderního strojového parku si upevňujeme svou pozici na trhu. Klademe důraz na každého zaměstnance, jeho spokojenost, zvyšování kvalifikace a budování týmu. Jsme mladá firma s mladým kolektivem a čistým pracovním prostředím.

Tak neváhejte a dorazte 27. září od 10:00 do 18:00 do areálu Aspera technology: Křižíkova 734/1, České Budějovice. Těšíme se na Vás!

Štítky Aspera technology, den otevřených dveří, Křižíkova, České Budějovice, Hitrádio Faktor, ASPERA technology s.r.o.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aspera technology ve středu ukáže své zázemí i možnosti. Připravuje Dny otevřených dveří  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.