Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Snese velké zatížení, nevlhne a odolává všem povětrnostním vlivům. Ekologický Traplast seženete u L.A.V. – polycarbon

PR článek

Dlouholetý lídr v oblasti polykarbonátů a plastových výrobků na jihu Čech. Řeč je o českobudějovické společnosti L.A.V. – polycarbon, která vedle polykarbonátových desek a produktů z něj nabízí ve svém portfoliu též plexisklo, technické plasty a v poslední době i celou škálu výrobků z recyklovaných plastů.

„Hlavní těžiště činnosti je v oboru prodeje a zpracování polykarbonátových desek, tedy oblast technického zasklívání,“ uvádí firma. „V praxi to znamená především rekonstrukce a výroba světlíků, velkoplošné zasklívání (sportovní nebo montážní haly), v menším pak zastřešení bazénů, pergol, parkových stání, skleníků...,“ dodává.

Kromě této hlavní činnosti nabízí společnost prodej většiny technických plastů.

Součástí nabídky jsou i montáže světlovodů, pokládka podlahových dlaždic systému Fortelock, podlahových desek Replast a osazování plotových sestav z plotovek a profilů z materiálu Traplast.

Traplast

Traplast se vyrábí sofistikovanou recyklací plastových odpadů. Jedná se tedy o ekologický výrobek, který má vynikající vlastnosti a dlouhou životnost.

„Je lehký, snese velké zatížení, nevlhne a odolává všem povětrnostním vlivům. Dá se opracovávat nástroji na dřevo nebo kov a spojovat běžnými spojovacími materiály. Z materiálu Traplast se vyrábí a dodávají například plotovky, prkna nebo rýhované terasové desky, hranoly a kůly, dále obrubníky, záhonové chodníky nebo zatravňovací dlažba. Jsou vhodné do zahrad a na terasy, pro stavbu oplocení, pergol, pastevních areálů či kompostů, ale také pro obnovu městského mobiliáře,“ vysvětluje společnost L.A.V. – polycarbon.

Fortelock

Za bližší představení stojí také zmíněný systém Fortelock. „Pro všechny, kteří potřebují rychle a efektivně řešit podlahu své provozovny, autoservisu, dílny či skladu, je podlahový systém Fortelock tím správným a ideálním řešením. Tyto dlaždice jsou vyrobeny z recyklovaného čistého PVC a vynikají vysokou variabilitou použití, barevnou a fyzikální stálostí a především vysokou odolností a pevností i při nadměrném zatěžování,“ říká o systému společnost.

Jejich pokládka je přitom dle slov odborníků společnosti L.A.V. – polycarbon velmi jednoduchá. Dlaždice účinně tlumí kroky i pády nářadí a je možné je pokládat na původní podlahový podklad, například betonovou podlahu. Vedle fyzikálních a estetických kvalit má i dobré tepelně-izolační vlastnosti, čímž výrazně zvyšuje komfort výrobních a montážních hal a dílen. Kvalita dlaždic Fortelock je přitom garantována v souladu s evropskými normami, zejména EN 14014. Na tyto dlaždice je navíc poskytována záruka 12 let na opotřebení, přičemž předpokládaná životnost dlaždic je při správné údržbě 25 let.

Replast

Podlahové desky Replast jsou vyráběné z recyklovaného kabelového PVC, ovšem jejich odolnost a schopnost snést extrémní zátěž jsou výjimečné. „Jejich využití je navíc ohromně široké, uplatní se například při různých společenských akcích (koncerty, trhy, výstavy, předváděcí akce a podobně), prostě událostech, při kterých můžou masy lidí poškodit travnatý či tartanový povrch, palubovou podlahu sportovních hal, městskou dlažbu historického centra a tak dále. Montáž a demontáž těchto desek je rychlá a jednoduchá, materiál se snadno opracovává běžným nářadím na dřevo a kov, je velice odolný klimatickým vlivům, ale i různým chemikáliím a nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Z materiálu Replast se vyrábí na 20 druhů desek, které jsou určené pro pokládku v průmyslových podnicích, v zemědělství, na sportovních stadionech, ve výstavních areálech a na dětských hřištích a podobně. Každý typ desky odpovídá konkrétnímu vhodnému způsobu užití,“ vysvětlují odborníci z L.A.V  – polycarbon. 

Českobudějovická společnost L.A.V. – polycarbon zvažuje i poskytování nové služby - pronájem podlahových desek Replast. V současné době zjišťuje případný zájem o tuto službu, proto jestli zvažujete využití této možnosti pronájmu, neváhejte společnost kontaktovat a zjistit aktuální informace o jejím záměru.

Vše, co jste nevěděli a chcete vědět, se dozvíte od pracovníků společnosti L.A.V- polycarbon. Ochotně vám poradí a pomohou s řešením vašeho problému nebo nápadu.

Štítky L.A.V. – polycarbon, plast, recyklace, dlaždice, materiál, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Snese velké zatížení, nevlhne a odolává všem povětrnostním vlivům. Ekologický Traplast seženete u L.A.V. – polycarbon  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.