Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dokonalost je v detailu. Pelzer Interiéry nabízí skvělé služby

Plánujete stavbu či rekonstrukci? Máte rádi jedinečné prvky nebo věci dělané na míru přímo pro váš interiér? Pak zkuste Pelzer Interiéry. Navštivte jejich showroom v Českých Budějovicích a nechte tvorbu vašeho obydlí na nich. Více jak 20 let zkušeností vás oslní.

Společnost nabízí kompletní řešení interiérů rodinných domů i řešení pro společnosti a hotely. Díky vlastní výrobě tvoří věci na míru. Zákazníci se mohou nechat překvapit kreativním řešením a ojedinělými doplňkovými prvky pro kuchyně, obýváky, šatny, ložnice, chodby, koupelny nebo předsíně.

Součástí řešení jsou i dekorativní doplňky, které studio ladí pomocí tapet, světel, koberců, čalouněného nábytku, skla nebo kamenů. Součástí jsou japonské stěny, římské rolety a různé další možnosti zastínění oken. Výsledkem práce je pak sjednocený celek.

Hlavní dominantou společnosti je tvorba a výroba kuchyní. Od konkurence se liší svou komplexností a poznatky, které Pelzer Interiéry nasbíraly za dvaadvacet let fungování. Pravidelně jezdí na přední designové výstavy v zahraničí. Naposledy to byly návštěvy Milána, Verony, Kolína nad Rýnem a Paříže.

Do českobudějovického showroomu, který je vedle zimního stadionu na adrese F. A. Gerstnera 2156/6, mohou zákazníci přijít se studií rodinného domu ještě před odevzdáním na stavební úřad, a takto je možné předejít potom následnému problému s rozmístěním jednotlivých nábytkových komponentů v interiéru.

Podle přání klientů tým Pelzer Interiéry vytvoří návrhy na moderní, futuristické, klasické i středomořské styly. Řešení umí doplnit i o technologii IQ domů - zabezpečení, osvětlení, inteligentní ovládání, kamery nebo ozvučení.

Velmi důležitým faktorem pro výběr právě Pelzer Interiérů je jejich garance na zdánlivě jednoduché prvky. Společnost dbá na dokonalost v detailu s mottem „Kvalita v našem zpracování“.

Jihočeská firma kromě své výroby dodává také kvalitní zahraniční nábytek a doplňky renomovaných značek jako Bonaldo, Tonelli, Ditre Italia, Calia Italia, Max Divani nebo Decor Walther.

PR text

Štítky Pelzer, interiéry, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, kvalita, elegance, tvorba, design, moderní, koupelny, interiér, České Budějovice, výroba, Paříž, Milán, Kolín nad Rýnem, Verona

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dokonalost je v detailu. Pelzer Interiéry nabízí skvělé služby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.